Gralem juz wieloma postaciami.Gdy wrescie po kilku miesiacach gry,na poczatku wakacji zdecydowalem sie wybrac ta jedyna profesje.Znalem jej atuty i slabe strony.Wiedzialem ze zeby cos osiagnac bede musial poswiecic wiele wiecej czasu niz na palladyna lub ryczerza,ale bylem nato gotowy.Niechcialem isc droga miesni i walki ramie w ramie ale innej zupelnie potezniejszej sily woli i magi.
Wybralem Druida,chcialem byc przyjazym i lubiany,leczacym innych ale tez potrafiacym walczyc.Gdy juz stanolem u wyroczni niewachalem sie ani chwili,wybralem druida.Zamieszkalem w krainie elfow,niesamowitej i pieknej ktora dostarczala mi jeszcze wiecej energi zycia.Trenowalem stawalem sie coraz lepszy.Az nadszedl Cipsoft i jego siejacy zniszczenie update.Wlogowalem sie
zobaczylem 20 palladynow bijacych po 180 z royal spirow.Moj rod uderzal po okolo 35.Ruznicia byla ogromna ale myslalem ze trud sie oplaci,ze nadejda lepsze czasy gdy druidowi i magowi wrescie zostana wynagrodzone trudy treningu i stanie sie naprawde potezny....
...Cipsoft to zniszczyl....
Coraz czesciej nachodza mnie mysli zeby zrezygnowac z tej trudnej drogi i pujsc znacznie latwiejsza.
Ale ja lubie swoja profesje i zoststane przyniej Na dobre i zle.
Ale Cipsoft pozbawia przyjemnosci z gry coraz wiecej ludzi...
Sory za literuwki i bledy.
Magowie niepoddajcie sie!!
|