Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 11:33   #196
Jancia
Użytkownik Forum

Jancia's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Lubaczów

Imię: Retired
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vahalla
Poziom: 140
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez katarof Pokaż post
@up

ech..
no pewnie, że nie, ale gdzie ja napisałem, że ma iść?
co nie zmienia faktu, że sorc na demonach poradzi sobie i tak całkiem dobrze (pewnie lepiej niż palek).
a 150 ms albo powinien się bawić na demcach solo albo poprosić kumpla-blokera i wtedy zaczyna się zabawa.
I na tym polega klimat rpg:
wspólne wypady i faza z kumplami
i tu się mylisz : ) mi na demca idzie 21 sd, a 140 palkowi tylko manasy, bo stoi z " KUSZĄ " kolo demona i bije go tylko z power boltów i uzywa exury vity: ), cipsoft pisze ze sorc dalej robi wiecej expa na 1h, może i robi wiecej ale ile traci... ja na 20 bp mf na gs island kiedyś wbijalem 40% teraz wbijam 12% + duże waste bo manasy ida w szybkim czasie czyli nic nie zdążę zlocic, a taki 130 knight idzie sobie na gs island z softami i 20 bp mf i siedzi 3x dłużej niż ja i ma wiecej wyciagnie niz ja, a to ja jestem magiem , 65 knight zgarna wiecej expa za dla niz ja, ja mam przecietne hity z e visa 160 +/- a taki 65 knight wali po 250 z broni! a to ze ja musze stac na combo to juz nie wspominam, 80 knight idzie sobie na demone.. bo po co kurwa stoi sobie na skos i nawala z broni a jak zniknie to sobie walnie exori.. odjebalo cipsoftowi mogli zostawic sorców i knightów ulepszyc, moze i prawda ze najlepiej sie z kumplami hunci, ale co to za faza jak na zabicie 20 demców idzie 120k, a knightem wykupisz sobie blackd proxy na rok i masz 150 lvl... niedlugo cipsoft wbuduje cavebot do tibii, bo po co przeciez inni z tego korzystaja

Ostatnio edytowany przez Jancia - 02-08-2007 o 11:41.
Jancia jest offline