Ok chłopaki. Postaram się to przedstawić moje zdanie jak najprościej. Zacznę od samego początku.
Niby dzień jak co dzień. Wracam z plaży,<tu gdzieś siusiam, jem obiad, myję się etc.>. Otwieram przeglądarkę, sprawdzam pocztę, odpowiadam na wiadomości na gg. Po chwili włączam Ogame i plemiona. Po wysłaniu floty na farmienie, załatwieniu wszystkich 'wirtualnych spraw' postanawiam włączyć forum tibia.pl.
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to temat zatytułowany jakże to dumną nazwą "Ratujmy Saphire !!". Myślę sobie: "ciekawe co tym razem nasi dzielni Polacy wymyślili" Pierwszym o czym pomyślałem to to, że ktoś będzie znowu zaludniał Saphire, jak miało to miejsce podczas rządów rodzinki Drake, ponad rok temu.
Jednak się pomyliłem.
Okazało się, że banda małolatów na lv 10-30 próbują zawładnąć saphirą, której 70% populacji i 95% 100lv+ stanowią Szwedzi, znający się od kilku lat, wcześniej władający Aureą, posiadający bota, ventrillo i zaufanie.
Zapomniałem dodać, że zrobią to wszystko pod dowództwem Sebarivela, który nie posiada krzty honoru.
I jak to mam skomentować? Przecież to jest, drodzy koledzy- śmieszne.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guanjin
Ej Typ
|
Brak kultury, kolego?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guanjin
nie udajesz, że umiesz czytać forum i kozaczysz 
|
Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jak można udawać, że czyta się forum, a jednocześnie odpisywać na co poniektóre posty. Kozaczyć skończyłem gdzieś w podstawówce.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seba'rivel
No to zacznij, bo jak narazie nudzisz....
|