Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 12:59   #58
Iks.de
Użytkownik Forum

Iks.de's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006

Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 27
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fremen Pokaż post
Okazało się, że banda małolatów na lv 10-30 próbują zawładnąć saphirą, której 70% populacji i 95% 100lv+ stanowią Szwedzi, znający się od kilku lat, wcześniej władający Aureą, posiadający bota, ventrillo i zaufanie.
Zapomniałem dodać, że zrobią to wszystko pod dowództwem Sebarivela, który nie posiada krzty honoru.
Może ja nie mam "10-30" lvla, ale też nie próbuję zawładnąć Saphirą, bo z kim? Moimi rl? na kilku 2 umie grać i nawet bym nie chciał być "władcą". Co do znajomości, też ich znam kilka lat i mam do nich zaufanie, mamy ventrilo, bot nie problem, ale co z tego jak jest nas 3, a jeśli nawet polakom nigdy się nie dogodzi i tak kiedyś albo sami sie pozabijaja albo straca serva. I cała ta "propaganda" przechodzi mi koło nosa teraz bo jak ja widzę tych polaczków wbijających się na respa, te biedne bluzgi typu "twojom starom wyruchala banda murzynow" i reszta noobów "xD", lub jak ubijam noob charem tychże polaczków to mnie bluzgają itp reloguje na knighta to mi liżą dupę, to na serio chcę, żeby w ogóle nie było polaków na tym servie.
bej

Ostatnio edytowany przez Iks.de - 02-08-2007 o 13:00. Powód: błąd
Iks.de jest offline   Odpowiedz z Cytatem