Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 14:09   #3104
Gogar
Użytkownik Forum

Gogar's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: padł mi mózg

Imię: Tolek
Gildia: #;d
Świat: POLNet
Poziom: +o
Skille: Mrok
Gogar ma numer GG 6484638
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin Pokaż post
Najbardziej mi się podobało jak pokazał zdjęcie swojej rzekomej dziewczyny i mówił jaka to ona nie zajebista, a później gdy zgodnie stwierdziliśmy, że wygląda jak blachara, to stwierdził że traktuję ją jak "żywą lalkę z sekszopu" i że wcale jej nie kocha ;;ooooo.
Nie mówiłem, że jest zajebista, tylko że ma fajne cycki. Zajebista wcale nie jest bo obskoczyła cały Sobieszów ;]. Mówiłem już, że się na inną czaję.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
Pisz do mnie jeszcze chłopczyku, chętnie posłucham Twoich przechwałek o 50 Komandosach i setce rozdziewiczonych dziewic. Oraz tym, że Bóg tak sobie chciał, że autokar we Francji runął w przepaść. O tym, że kajteq to metro-gej, że Fiszbin ma ryj a Chess (swoją drogą nie lubię jej ;p) to emo-narcyz.
Ale to dopiero w sobotę przeczytam.
1. Cztery komandosy to tak jak 7-8-9 piw, a to nie jest wcale taki straszny wyczyn, podobno dziewczyna Gallara wypija 0.7 na łeb więc to wydaje mi się mniej wiarygodne ;]
2. Wystarczy powiedzieć, że zna się kilka młodych dziewic, to musisz przekręcić i mi samemu wmawiać, że rozdziewiczam na prawo i lewo, tak?
3. Co do autokaru to już się wypowiadałem, bo skoro jechali na pielgrzymkę, modlić się do boga, to dlaczego ich uśmiercił? Nie mówcie, że to nie on ich zabił, bo wg wiary chrześcijańskiej bóg odpowiada za śmierć, nowe życie itd. Takie jest moje zdanie, a że nie inne - zgadzające się z Waszymi to już nie mój problem.
4. A który NORMALNY chłopak robi sobie pasemka?
5. Patrz mój poprzedni post.
6. Nawet jeśli tak uważam, to co z tego?
Gogar jest offline   Odpowiedz z Cytatem