Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Tylko czemu czepiacie się nas, a nie google? W końcu to ich spece od reklamy piszą skrypty wyświetlające i dobierające zawartość googleboxów. Reklama o której mowa pojawiła się na tibia.pl jak i na setkach(tysiącach?) innych stron.
A tak, zapomniałem-"Me no eglish". Otóż oświadczam, że można napisać po Polsku. Jeżeli was to tak burzy powinniście składać zażalenia u źrodła. Pisanie tutaj jest równoznaczne z pikietowaniem pod bilbordami reklamowymi przy autostradzie z powodu tej czy innej zawartości.
A tak na marginesie-to są jeszcze ludzie, którzy nie umieją blokować reklam? Jak wy korzystacie z internetu, przecież w dobie wszechobecnej reklamy to masakra.
|
Jak widać umknął Ci, jakże drobny fakt, że mój pierwszy post był sformułowany jako zapytanie (
me no polish, eh?). Niestety jak widać błędnie przyjąłem założenie, że osoby odpowiedzialne za stronę mają jakiś wpływ na to jakie kategorie reklam będą lub nie będą się na niej pojawiać. Nie czepiałem się nikogo i nie czepiam. Poprostu uznałem, ze warto zwrócić uwagę na pojawienie się czegoś na co tu akurat niezbyt jest miejsce. No, ale jak widać nie miałem racji... (to co? następna będzie reklamka serwisu sado-maso?).
A swoją drogą, kiedy na macierzystej stronie Tibia.com wyskoczyła kiedyś reklama bota to jakoś zdołali się jej pozbyć?