Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 14:43   #119
Finch
Użytkownik Forum

Finch's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce

Stan: Niegrający
Finch ma numer GG 3884618
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DRoN Pokaż post
@ zwolennicy erig.net

Faktycznie, odwróciły się role.

MDW wbił w jeden dzień 14 MLN
Lepsza wersja druida, czyli sorc, wbił w dzień 10 MLN
Do tej pory tylko jakiś paladyn zrobił niecałe (po upie) 9 MLN
Faktycznie, palowie i knighci są tak samo dobrzy, jak kiedyś magowie.

Eternal Oblivion Knight 289 +1,886,444

Rekord EO przed upem. Faktycznie świetny.

Exp dzisiaj.
Sorcerer 190 +1,809,740
Paladin 209 +1,313,383
Knight 235 +1,270,540

Może kogoś przekona takie zestawienie?
Tylko zauważ iż po update wszyscy mogą zrobić taki sam exp w takim samym czasie z tym że sorc/druid za przy tym OGROMNE WASTE!!

Nie gram sorcem ani druidem więc nie gadajcie potem że płacze właśnie z tego powodu, że mój 20 lvl jest bardzo słaby...

Osobiście przyznaję, że knightom i pallom należało się ulepszenie ( szczególnie pallom!!), ale bez przesady żeby tak osłabic magów. Wcześniej myślałem dlaczego tak dużo magów przestało grać. Odpowiedz nadeszła pewnego dnia gdy stałem sobie w depo moim 20 pallem. Mój kolega 176 ms z 72 mlvl (niegdys powergammer) nie mógł zabić na jedno sd palla (nooba) o lvlu 15, który ma 255 punktów życia. Jego hit wynosił dokładnie 232 !!!
Czy to jest fair !!!!!!!!!?? Potężny sorcerer nie może zabić tego nooba z jednej najsilniejszej w grze runy o nazwie sudden death rune?!, która kosztowała go 300 gp~. Naszczęście dobił go z różdzki i wypadło mu troche loota (powiem tyle że się zwróciło). To jest nie fair i mimo że jestem pallem dobija mnie też fakt tego iż palladyni mają teraz spearbota!! Aż mnie żłość ogarnia jak wbijaja mi sie na resp nooby, które mają w d***e wszystko i wszystkich. Kolejna rzecz która mnie nęka to to, że wcześniej musiałem siedzieć po kilka h skillując a przy tym podnosić speary, nie miałem nawet czasu aby pogadac lub pooglądac cos na necie. A teraz nooby stoja sobie zadowolone i nagle skillowac im sie zachciało
Aż mnie krew zalewa. Chciałby,m aby powróciły czasy tibi 7,4/7,5 kiedy nie było tych j*****ch rózg i aby grać trzebabyło miec mózg i jakieś umiejetności!!!!

Btw. Na tibia.com jest propozycja stworzenia serwera typu oldschool przed rózgami, jak chcecie to głosujcie, ja juz oddałem głos, może wprowadzą taki serwer kto wie....

Finch jest offline