Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 15:13   #121
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
1. W Tibii do wersji 7.7(?)ludzie mieli Tibiabot NG, MPA bot, Tibiaauto and etc. co powodowalo ze byly aimboty i nierowne PVP, wiec teraz co? JEST ROWNE PVP! A jak to?! No oczywiscie aimbot jest wbudowany w klienta.
2. Wiekszosc graczy uzywala light hackow a wiec co? WPROWADZONO LIGHT HACKA W KLIENCIE!
3. Palkowie uzywali podnoszatorow do spearow a wiec co? Najpierw zrobili ze speary sie rozpadaja(jeden z najglupszych pomyslow CipSoftu(nie slyszalem zeby w prawdziwym swiecie przedmiot znikal po rzuceniu go a szczegolnie kawalek patyka(dzida))), a nastepnie zrobiono podnoszatora spearow bo ludzie cheatowali!
4. NOOBY CIESZCIE SIE! W LETNIM UPDATE'CIE 2008 ROKU BEDZIE CO?! NO OCZYWISCIE SKORO SA W BOTACH CAVE BOT HUNTING WIEC BEDZIE KLIENTOWY CAVE BOT! Wtedy juz napewno nie bedzie oszustow! Zaden gracz z mozgiem nie bedzie juz grac w to scierwo, ktore powstalo po wprowadzeniu rozdzek, aimbotow, "balansacji" profesji, podnoszatorow spearow.
1. PvP to nie tylko celowanie z runów. Poza tym jeśli jesteś taki pro, to traf 100+ lvl MS/ED na utani gran hur z SD.
Dobrze że to zrobili, bo celowanie było głównym elementem PvP, a co to za umiejętności, skoro ktoś odpala bota i ma 100% acc.

2. Tak prawda. To akurat mi się podoba, bo mam równomierne światło wszędzie (i niekoniecznie pełne), a nie jak w LH zawsze utevo lux lub pełne światło.

3. Nawet jak włócznie się nie rozpadały, ludzie używali botów do traningu.
Co do rozpadania się włóczni, to na takim poziomie jak jest powinno zostać. Wcześniej to brało się 3 speary, full def i na cyce expić. Shield wchodził, skill wchodził, speary 30 ataku przełamywały zawsze shielda. Cud i miód był.
To, że speary wracają jest troszkę przesadzone, ale z drugiej strony ludzie kradną zwykłe speary, to już napewno kradliby wszystkie droższe.

4. Jest różnica, jeżeli używasz wspomagania podczas gry, a co innego ZAMIAST gry.
Nie zrobią czegoś takiego, to nie UO, gdzie na różnych serverach w różnym stopniu dozwolone jest używanie botów i makro, zamiast nudzenia się (co pokazuje, jaka to jest ciekawa gra).

@ Vil
4 MLN, całkiem nieźle, ale ja specjalnie zrobiłem takie zestawienie.
289 lvl knight, który robi całe gówno.
Druidzi expiący szybciej od swoich dużo lepszych wersji - sorców.

To zależy od graczy, jakie będą statystyki.
Nadal istnieją magowie potrafiący expić szybciej od knightów i palów, ale że ludzie woleli przestać grać, to ciężko będzie znaleźć wielu magów w statystykach.

Cytuj:
Magowie walą jak knight pall a kosztuje ich to ( nie powiem 20 razy więcej bo 20*0=0) spora kwote gp!!
Magowie/druidzi/paladyni walczą na dystans, za to leczenie knighta kosztuje (nie powiem 20 razy więcej bo 20*0=0) sporą kwotę gp!!!
DRoN jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.