Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 15:36   #122
Finch
Użytkownik Forum

Finch's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce

Stan: Niegrający
Finch ma numer GG 3884618
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DRoN Pokaż post
1. PvP to nie tylko celowanie z runów. Poza tym jeśli jesteś taki pro, to traf 100+ lvl MS/ED na utani gran hur z SD.
Dobrze że to zrobili, bo celowanie było głównym elementem PvP, a co to za umiejętności, skoro ktoś odpala bota i ma 100% acc.

2. Tak prawda. To akurat mi się podoba, bo mam równomierne światło wszędzie (i niekoniecznie pełne), a nie jak w LH zawsze utevo lux lub pełne światło.

3. Nawet jak włócznie się nie rozpadały, ludzie używali botów do traningu.
Co do rozpadania się włóczni, to na takim poziomie jak jest powinno zostać. Wcześniej to brało się 3 speary, full def i na cyce expić. Shield wchodził, skill wchodził, speary 30 ataku przełamywały zawsze shielda. Cud i miód był.
To, że speary wracają jest troszkę przesadzone, ale z drugiej strony ludzie kradną zwykłe speary, to już napewno kradliby wszystkie droższe.

4. Jest różnica, jeżeli używasz wspomagania podczas gry, a co innego ZAMIAST gry.
Nie zrobią czegoś takiego, to nie UO, gdzie na różnych serverach w różnym stopniu dozwolone jest używanie botów i makro, zamiast nudzenia się (co pokazuje, jaka to jest ciekawa gra).

@ Vil
4 MLN, całkiem nieźle, ale ja specjalnie zrobiłem takie zestawienie.
289 lvl knight, który robi całe gówno.
Druidzi expiący szybciej od swoich dużo lepszych wersji - sorców.

To zależy od graczy, jakie będą statystyki.
Nadal istnieją magowie potrafiący expić szybciej od knightów i palów, ale że ludzie woleli przestać grać, to ciężko będzie znaleźć wielu magów w statystykach.

Magowie/druidzi/paladyni walczą na dystans, za to leczenie knighta kosztuje (nie powiem 20 razy więcej bo 20*0=0) sporą kwotę gp!!!

Dziecko to co teraz napiszę to sa moje ostatnie słowa do ciebie, więc czytaj uważnie i postaraj się użyc mózgu aby to zrozumieć:
- jeżeli miałeś problem z trafieniem kogos to może czas wybrać się do lekarza?
Jeżeli chciałeś kogos zabić o poziomie równym twojemu to nie było to prawie możliwe solo bo postacie były równe (czyt. zbalansowane). Dlatego zawsze zbierało się ekipę albo umiejętnie się gościa trapowało i po krzyku. Jeżeli byłeś szybszy, lepiej umiałeś celowac i szybko się leczyć to musiałes wygrac, nie ma innej opcji. Jeżeli cieszysz sie że wprowadzili hotkeye to znaczy że cieszyłeś się tez jak wprowadzili rózgi do gry, a przecierz graśz knightem...
- LightHack został wprowadzony ze względu na palladynów którzy nie mieli gdzie wsadzić pochodni (itp), ale jak widać skorzystały z tego wszystkie profesje, więc po co jest czar utevo (gran) lux??!!
- tak jęzeli postanowiłeś walczyć sperami musiałeś się pogodzić z tym, że przeciwnik może ci je zabrać, bądz wyrzucić do wody, ale za to mogłeś mieć tarczę. Prawdą jest tez to, że używano botów do podnoszenia spearów, ale tylko do skillowania bo jak każdy palladyn wię jest one p******e!!
- i zrozum jeszcze fakt *****, że 100 sorc mlvl 65 musi walnąć z 3 sd (koszt 900gp) w 100 knighta aby zabrać mu ok 500 hp które może sobie wyleczyć jednym uhem (koszt 150 gp). Jeszcze coś??!!

Po twoim poście wnioskuję, ze jesteś graczem który nie umiał i nie umiałby sobie poradzić bez botów i takowych uzywał.

A teraz pisz sobie co chcesz. Odpowiedzi takiego dziecka jak ty mam w ***e.

Finch jest offline