Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 16:20   #131
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
- jeżeli miałeś problem z trafieniem kogos to może czas wybrać się do lekarza?
LoL.
Jakoś nie widzę filmików z Twoim przecudnym pvp, a miotasz się jakbyś miał 300 lvl każdą postacią i expił runami ręcznie, bo strzelanie z battlelist jest dla lam.

Cytuj:
Jeżeli chciałeś kogos zabić o poziomie równym twojemu to nie było to prawie możliwe solo bo postacie były równe (czyt. zbalansowane).
Tak, jak i teraz i przed upem (chyba że 10 lvl pal bił 10 lvl knighta, to wtedy pal mógł wygrać).

Cytuj:
Dlatego zawsze zbierało się ekipę albo umiejętnie się gościa trapowało i po krzyku.
Nadal tak jest.

Cytuj:
Jeżeli byłeś szybszy, lepiej umiałeś celowac i szybko się leczyć to musiałes wygrac, nie ma innej opcji. Jeżeli cieszysz sie że wprowadzili hotkeye to znaczy że cieszyłeś się tez jak wprowadzili rózgi do gry, a przecierz graśz knightem...
Co ma jedno do drugiego?
Ps. A różdżki - fakt, przydały się. Gram knightem, i co to za różnica?

Cytuj:
- LightHack został wprowadzony ze względu na palladynów którzy nie mieli gdzie wsadzić pochodni (itp), ale jak widać skorzystały z tego wszystkie profesje, więc po co jest czar utevo (gran) lux??!!
Do spalania many
A utevo vita lux, to już w ogóle przecudny czar.

Cytuj:
- tak jęzeli postanowiłeś walczyć sperami musiałeś się pogodzić z tym, że przeciwnik może ci je zabrać, bądz wyrzucić do wody, ale za to mogłeś mieć tarczę. Prawdą jest tez to, że używano botów do podnoszenia spearów, ale tylko do skillowania bo jak każdy palladyn wię jest one p******e!!
Co do expienia, to właśnie dlatego brało się 3-5 spearów. Jak noobek nam jednego zabierze, to dalej można expić. Jedyną wadą było PK, bo wystarczyło, że ofiara pozbiera speary.

Cytuj:
- i zrozum jeszcze fakt *****, że 100 sorc mlvl 65 musi walnąć z 3 sd (koszt 900gp) w 100 knighta aby zabrać mu ok 500 hp które może sobie wyleczyć jednym uhem (koszt 150 gp). Jeszcze coś??!!
Problemy z dodawaniem?
Takie SD robi ~300 dmg. 3 strzały = ~900hp
Kina 100 lvl, mlvl 7 leczy uhem 550 hp, więc nie jest tak fajnie.
Ps. To chyba dobrze, że łatwiej jest się wybronić niż kogoś zabić, bo gra straciła by sens, jeśli wszędzie biegałyby sorce maruderzy z SD.
(Odnosi się to do starego systemu magicznego).

Cytuj:
Po twoim poście wnioskuję, ze jesteś graczem który nie umiał i nie umiałby sobie poradzić bez botów i takowych uzywał.
Po Twoim można wywnioskować, że obraziłeś się na mnie, że śmiałem skomentować Twój wcześniejszy post.
Ps. Tak, używałem LH, bo grałem wcześniej palem.

Cytuj:
A teraz pisz sobie co chcesz. Odpowiedzi takiego dziecka jak ty mam w ***e.
Foch?

Ostatnio edytowany przez DRoN - 02-08-2007 o 16:26.
DRoN jest offline