Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon
Obchodzi nas, tak samo zareagowalibysmy jak Cipsoft, gdyby byla reklama bota. Dwa, ze reklamy strony o homoseksualismie juz nie ma. W kazdym razie takie pytanie niezwiazane z tematem - czy poruszanie tematu homoseksualizmu na stronie sklania cie do zainteresowania twoja plcia na podlozu seksualnym? 
|
Zaiste, dowcip Twój skrzy się wyrafinowaniem i subtelnością niczym odcinek "13 posterunku"...
Dla wyjaśnienia, choć raczej wątpię zebyś zrozumiał - miałem to szczęście, ze zdążyłem się urodzić na tyle dawno, żeby zostać wychowanym w oparciu o pewne
zasady (nie, nie w znaczeniu, w jakim to słowo pojmuje "Wielki Edukator" Roman G. i jego krótko ostrzyżeni młodziankowie w brunatnych koszulach). I dlatego właśnie, w przeciwieństwie do większości, razi mnie widok takich reklam na stronie, z której w większości korzystają niepełnoletnie dzieciaki. I nie ma tu najmniejszego znaczenia czy reklamuje się portal homo-, hetero-, sado-maso, skato-, zoo-
whatever. Wszystko (no, prawie) jest dla ludzi, ale pod warunkiem, że są: a) świadomi tego co robią, na jakie strony wchodzą, do czego ich się zachęca, oraz b) pełnoletni. Tutaj raczej zbyt wielu takich nie ma niestety...