Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gogar
Nie mówiłem, że jest zajebista, tylko że ma fajne cycki. Zajebista wcale nie jest bo obskoczyła cały Sobieszów ;]. Mówiłem już, że się na inną czaję.
1. Cztery komandosy to tak jak 7-8-9 piw, a to nie jest wcale taki straszny wyczyn, podobno dziewczyna Gallara wypija 0.7 na łeb więc to wydaje mi się mniej wiarygodne ;]
2. Wystarczy powiedzieć, że zna się kilka młodych dziewic, to musisz przekręcić i mi samemu wmawiać, że rozdziewiczam na prawo i lewo, tak?
3. Co do autokaru to już się wypowiadałem, bo skoro jechali na pielgrzymkę, modlić się do boga, to dlaczego ich uśmiercił? Nie mówcie, że to nie on ich zabił, bo wg wiary chrześcijańskiej bóg odpowiada za śmierć, nowe życie itd. Takie jest moje zdanie, a że nie inne - zgadzające się z Waszymi to już nie mój problem.
4. A który NORMALNY chłopak robi sobie pasemka?
5. Patrz mój poprzedni post.
6. Nawet jeśli tak uważam, to co z tego?
|
1. Bzdura.
2. Sorry, w jakim ty swiecie zyjesz? Mam wrazenie ze widzialem juz troche wiecej niz ty i z czystym sumieniem mowie ze znalezienie "mlodej dziewicy" to nie jest nic nadzwyczajnego, wlasciwie, w kraju (bądź co bądź) konserwatywnym - łatwe. Wiedze chyba czerpiesz z programow "mlodziezowych" na MTV, albo znasz same dziewczyny "wyzwolone". Tak czy siusiak - współczuje.
3. Boga nie ma.
4. Moze taki ktory ma w dupie co sadza o nim inni?