Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 17:33   #143
ArtiPl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Na Emeryturze
Imię: Deros
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 114
Skille: 27
Poziom mag.: 70
ArtiPl ma numer GG 8942083 ArtiPl ma login Tlenu immons@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misiuuu Pokaż post
99% płaczących sorców to gracze którzy grają po wprowadzeniu szybkiej many... dla mnie jesteście nikim, najgorsze jest to że teraz knight który był praktycznie niezmienny od początku tibii stał się takim samem scierwem do pg jak sorc przed update... proponował bym zacząć naprawiać stracony rl life
Tak sie sklada ze ja gram sorcami od wersji 7.1 wiec wez mi nie pierdol ze 99% placzacych sorcow to gracze ktorzy zaczeli grac na szybkiej manie. Wiesz jak wygladalo kiedys expienie? Bralem bp HMMow, szedlem na 40 lvlu na ghoule na ghostlandzie i expilem: wypadaly viking helmet - zwracalo sie nawet z nadwyzka a na 1 bp wbijalem 12k expa co bylo SUPER!! A teraz kurwa co? Ide z visa na ancient scaraby na 109 lvlu i chuj mi z tego! Juz wolalbym bic z tych HMMow po 150 na dystans a nie z visa po 120-180 stojac przy tym gownie i narazajac sie na smierc. Czlowieku jestes takim okazem idioty ktory nigdy nie gral sorcem/druidem wysoko lvlowym i nie widzial expienia przez wersja 7.6(rozdzki). Dla mnie Tibia zeszla na psy po wprowadzeniu hydr ktore sypaly boh'ami jakby byly sw. Mikolajem. Czlowieku znasz chociaz w cwierci Tibie tak jak ja? WATPIE bo jakbys znal to bys nie pierdolil takich farmazonow. NO COMMENT.
ArtiPl jest offline