Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 17:38   #145
Darcik_ridaow
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2007

Domyślny

A mnie to wszystko zwisa niech mi dalej roz*******aja sorka albo polepszaja. Jak są nooby w tyhc Niemczech, którzy nie rozumieją że robią źle to ich porblem. Mam 72 ms mlv 60 z sd srednio wale 160.

Ostatnio rozbawil mnie fakt, podchodzi domnie 130Ek wali z miecza za 150. Ja mu zato z sd puf 108 , Jeżeli nadal ktoś sadzi iz jest to balansacja to niech sie idzie leczyć.
Zaraz powiedziecie- On ma tyle lvl wiecej.
To wytlumaczcie mi czemu moj 40ek z marnymi skilami 69/65 potrafi walnac z miecza 200+ a ja z exori vis. nie dochodze teraz do 160?.
Codo innych pososb expienia - jak dlamnie moga w ogule skasować mi exori vis. i rozge a niech oddadza dawne hity hmm , bede stal i je kręcił poczym chodził na dl lub necro. Chyba że chcecie zeby 100 ms expił na larvach z fire swordem walacym mocniej od jego hmm to prosze bardzo.

Ta gra staje się grą dla dzieci, które chcą wbijac 100lvl w dzień. Niedługo za rata bedzie 1kk expa bo wtedy wiecej dzieci kupi premium acc

Chcą p[rawdziwej balansjacji ? Niech wrocą do tibi 7.5 wtedy tibia miala klimat. Sorcem expili tylko mądre osoby, wzamian zato posiadały najlepsze hity. A gdy nieraz widze 100+ek walacego z miecza wiecej nic ja moim ms z sd .

Co do kosztow expa. Sorry , może i knight musi sie leczyć, ale spamem exur więc zaduzo nie traci. A przypominam państwu iż sorcerer leczy sie owiele cześciej, może i lepiej ale o wiele cześciej i tak spala na to wiecej many niz knight .
Darcik_ridaow jest offline