Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 17:38   #2
Viltherius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski

Stan: Niegrający
Imię: Viltherius
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez st1L Pokaż post
Skoro wojna sie skonczyla mysle, ze nie ma sensu dalej prowadzic starego tematu, szczegolnie, ze od paru stron sa napisane same obelgi nie majace zwiazku z wojna. Mam nadzieje, ze beda ludzie ktorzy napisza od czasu do czasu jakas ciekawostke z naszego serwera.
Moze zeby zaczac... odczuwacie wieksze PA Tengu? Ja na przyklad zostalem wyrzucony z hydr przez Trixerene, bo ktos zlurowal 4 hydry na duzym spawnie i oczywiscie wedlug niej bylismy to my. Dobrze ze skonczylo sie to tylko na wyrzuceniu, a nie straceniu eq albo leveli.
Mój wczorajszy dzień.
*swe wyjebalo mnie z cyclo z samego rana.
*Poszedłem na d lair posiedziałem 15 min przybiega jakiś tengus leave,nie próbowalem mu nawet tłumaczyc że 1 byłemn,bo bym tylko trafil do miasta tym szybszym sposobem.
*Po paru godzinach zalogowałem się znowu wszedłem na d lair venore i .. ledwo wyszedłem ofc tengu..
Gram tu już tylko dla przyjemności bo ten server jest stracony dla wszystkich osób które nie mają znajomości u żółto niebieskich. Jedyna szansa żeby normalnie pograc to wyjście nowego servera pvp. Bo iśc na inny server pvp to strata czasu gdzie jest w chuj 150+ lvl nie ma szans na wybicie, oczywiście jak sie ma znajomości wygląda to trochę inaczej.Xerena zgniła i lepiej nie zaczynac w tym bagnie grac.
Viltherius jest offline   Odpowiedz z Cytatem