Cytuj:
Oryginalnie napisane przez st1L
Skoro wojna sie skonczyla mysle, ze nie ma sensu dalej prowadzic starego tematu, szczegolnie, ze od paru stron sa napisane same obelgi nie majace zwiazku z wojna. Mam nadzieje, ze beda ludzie ktorzy napisza od czasu do czasu jakas ciekawostke z naszego serwera.
Moze zeby zaczac... odczuwacie wieksze PA Tengu? Ja na przyklad zostalem wyrzucony z hydr przez Trixerene, bo ktos zlurowal 4 hydry na duzym spawnie i oczywiscie wedlug niej bylismy to my. Dobrze ze skonczylo sie to tylko na wyrzuceniu, a nie straceniu eq albo leveli.
|
Mój wczorajszy dzień.
*swe wyjebalo mnie z cyclo z samego rana.
*Poszedłem na d lair posiedziałem 15 min przybiega jakiś tengus leave,nie próbowalem mu nawet tłumaczyc że 1 byłemn,bo bym tylko trafil do miasta tym szybszym sposobem.
*Po paru godzinach zalogowałem się znowu wszedłem na d lair venore i .. ledwo wyszedłem ofc tengu..
Gram tu już tylko dla przyjemności bo ten server jest stracony dla wszystkich osób które nie mają znajomości u żółto niebieskich

. Jedyna szansa żeby normalnie pograc to wyjście nowego servera pvp. Bo iśc na inny server pvp to strata czasu gdzie jest w chuj 150+ lvl nie ma szans na wybicie, oczywiście jak sie ma znajomości wygląda to trochę inaczej.Xerena zgniła i lepiej nie zaczynac w tym bagnie grac.