no dobra moze i ja sie wypowiem bo poki co widze wypowiedzi tylko pacc menow i prosow z minimum 50 +
gram dwiema postaciami 27 pal i sorc kolo 20 (mialem rs i przestalem nim grac)... jezeli chodzi o gre sorcem to nie widze praktycznie zadnej zmiany a jezeli juz to tylko na plus (mocniej wale z runow) ale wiem ze jestem tylko 20 lv sorcem a zalic powinni sie ms i ed ktorzy wydali sporo kasy na ta gre i poswiecili mase czasu
moj 27 pal sprawuje sie o niebo lepiej niz przed upem

hity z rs zazwyczaj sa ponad 100 (pal do 30 lv jest zdecydowanie "najlepsza" tzn sie najprostsza profesja hity mocne juz od 8 lv jezeli dobrze sie wyskilluje, nie ma uporczywego zbierania spearow a kusza i luk do 30/40 lv odeszly w niepamiec) Ostatnio bylem z kumple 33 knightem na dragu i zaatakowal nas 91 rp ku mojemu dziwieniu prawie zabilismy napastnika z kumplem (gralem wtedy palem) oczywiscie przy uzyciu paru uhow (niestety pojawili sie jego kumple i ded ;<) najdziwniejsze jest to ze RP na 91 lv prawie dednol by od 27 Pala i 33 Knighta... cos jest chyba nie tak?
knighti na wysoki lv sa bardzo silni a do tego dochodzi jeszcze duzo kasy bo wydaja ja tylko na uhy bo po kilku pomyslnych huntach koszt nowej broni zwraca sie...
sorc na wysokim lv jest bardzo silny ale TYLKO dobrze przygotowany w runy, mf, summon etc. nie jest to postac ktora mozna wlaczyc na godzinke gry i pojsc na dobrego potwora przed kazdym huntem trzeba poswiecic pare godz na zrobienie runow...
drut niestety nadal w expie/pk slabszy sorc ale przynajmniej ma wiecej kasy z runow i leczenia ludzi podczas huntow
wbrew pozorom ten update nie byl po to by "wyrownanac profesje" tylko by wiecej osob kupilo pacc... wszytkie nowe czary ktore weszy sa dla pacc ;/ facc pal nie moze kupowac lepszej amunicj, wedlugo mnie polityka cipiasofu po tym upie mozna ujac w jednym zdaniu "ubij 20 lv i kup pacc zacznie sie zabawa"