Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K0wal
DYSKUSJA JEST POTEZNA ALE JA TEż SIE WTRąCE MAM DOśC GADANIA żE KNIGHT MA TAK ZAJEBIśCIE WCALE TAK NIE JEST!
Wy mówicie że knight na 40,30 levlu wali 200+ !!!!Ale gdy on tyle ma walić najpierw musi skilwać nawet cały miesciąc aby wybic takie skile żeby mu ciągle tak wchodziło raz może sie uda że wejdzie 200+ ale normalnie to wchodzi 2 razy mnięj albo nawet i 4 ale żeby walić nąstop takie hity to naprawde trzeba bardzo bardzo i jeszcze raz bardzo dużo skilować i mieć odpowiedni sprzęt.
Tu daje przykład dla nie pojmójacych mam kumpla sorca 40 level i ja mam 45 aby mieć skile 75/75 i walić wmiare dobre hity tak jak sorc wali musze skilowac bardzo bardzo długo jeżli checie sie dowieidzeć ile to trwa to zapraszam do przeczytanai poradnika na tibia.pl zanim ja takie skile wyskiluje to mój kumpel sorcerer sobei wybije pzrez ten czas 50+ level więc jak ito ma sens????? Ale potem gdy wybije skile mam szanse go dogonić ale potem gdy go prxegonie musze na kolejnym levlu już wyskilowac 80/80 i znowu już mi sie on oddala i tak w wkółka dlatego na tym polega balansacja......
|
Kowal ty nie widzisz tego, że knight może skilować bez żadnych problemów. Mnogość botów pozwala knightom na skilowanie 24/dobę. Siedzi sobie taki na slimach z knifem i tylko ustawi bot i ma wszystko z głowy. Zastanów się co ma zrobić paladyn gdy musi biegać co chwile po speary które jednak dużo ważą (20 cap) lub kamienie a wcale nie starczają na długo, ponadto paladyn przeważnie ma gorsze eq/lub chociażby sam shielding więc na slimach sobie rzadko siedzi... no nic nie jest w stanie mnie przekonać o tym, że knight ma ciężkie życie... bo poprostu tak nie jest!