Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 19:03   #166
Xerionis_Family
Użytkownik Forum

Xerionis_Family's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP

Stan: Początkujący
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcer_Pips Pokaż post
Tu masz rację, paladynem gdzie się nie pójdzie zawsze się zwróci

Przed upem i po upie nigdy nie byłem na minusie, Bp Manasek noszę od 18 lvla i jeszcze całego nie zużyłem. Po upie jest o tyle fajnie że się zabija szybciej potworki, teraz dsa mam na 2 hity a przed upem musiałem walić do 13 hitów żeby ds padł dlatego po upie zacząłem przesiadywać na GS, i zawsze idąc wiem o tym że się zwróci. 22 speary kupię (220gp) zrobię sobie z nich E-Spear, kupię 200 jajek (400gp) i to starcza mi do 4 godzin expienia, a wiadomo że przez ten czas zwróci się za te 620gp.

Grałem wcześniej Sorciem wbiłem 41 lvl (bez pacc) i stwierdziłem że czas go sprzedać, nigdy mi się nie zwracało. Po huntach musiałem robić runki i je sprzedawać żeby mieć na kolejne hunty bo kasy brakowało. Może i ktoś powie że nie umiem grać sorciem to się nie zwracało ale taka prawda.

Drutem/Sorciem ciężko się zarabia, palkiem nie masz waste i jesteś zawsze na plusie, Knightem musisz ciągle kupować Uhy więc troche wydatku jest. Dlatego wybrałem palka i nie zamierzam go zmieniać bo tylko nim według mnie się da zarabiać
Oh nie ... to mnie dobiłeś. Skoro wszędzie ci się zwraca, to idź na expa w miejsce gdzie miejsca do ucieczki praktycznie nie ma i są potwory lepsze niż dragi... skoro od 18 lvla nie zużyłeś jeszcze nawet jednego bp manasów to świadczy o tym jaki jesteś pg... no comment

[youtube]Mój kanał yt:

Xerionis_Family jest offline