Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
ehm jak czytam niektorych to mi sie noz w kieszeni otwiera no ale coz...
gram sobie juz wystarczajaco dlugo i pwoiem tak
dawniej dawniej przedwszystkimi tymi durnymi update co tylko popsluy tibie(quest system,mana update i ten ostatni idiots update) palkiem sie expilo najlatwiej choc na wysokim lvlv stawalo sie to b.monotonne,knight zawsze byl wolny w expieniu i na malym i na duzym lvlv ale to prawdziwa maszyna do robienia kasy, sorce mialy hardcore na malych lvl bo chyba kazdy pamieta expienie za pomoca c-macy /warhammera na rotach godzinami z skjilem 19 cluba... pozneij dragi z ds-ami itp itp
drutow wtedy grajacych na powaznie bylo...(policzylbym na obu rekach ile i jeszcze by mi palcow zostalo) bo to byl juz max hard ale..
wlasnie ejst
pomeczyles sie 2 lata(bo przy takim expieniu z runek i kilkuset godzinnym kampieniu na guarach necro v helu itp) miales maga na 100lvl byles kims i wiedziales ze pzrez ta meczarnie zaslozyles sobie na takie dmg jakie on ma,expienie pallem i knightem bylo lzejsze lecz pasc knightem nawte na lagu majac 1500~ hp na 100lvlv jest ciezko a magiem majac 800~ na 100 lvlv padasz jak szmata
zrozumcie jedna mala rzecz.
-knight duzo hp latwa gra wiec exp powiniuen byc wolniejszy
-pall latwy monotonny powinien meic latwiej w expieniu od knighta ale niezaszybki
-mag drut,-ten update z mana zrobil z magow dzifki byle idiota mogl zorbic 100lvl bo kazdy umie naciskac vis mort i exure gran...chore to(ci co expili 5 lat temu z run wiedza co to ejst walenie pzrez 12h z HMM w guary...)
ale to co zorbili teraz to porazka ciagle mi nikt niedal ani 1 przykladu jak w/g grafikow co pzredstawil cip z expem ja na 188lvlv moge zorbic 2 x wiuecej expa niz na 188lvl knight (na forstach ma 180~ k exp/h) z zyskiem zawsze,wiec gdzie ja amm expic by zorbic 360k expa?? wierzcie mi..niema takiego meijsca a cipowie te wykresiki se moga wsadzic w ....
najwiekszy blad jest to ze chyba zaden z tych osobnikow co wymysla te paranoje niegra w tibie i neiwie co sie dzieje.......
1 slowem czysta komercja jeszcze z 3 lata a bedziemy mieli z tibi..przedszkole
|
EEEeeeEre????23!?!?2321/31431%?1/51??
Co do tego wszystkiego ma komercja? o.O Wiesz w ogóle co to znaczy komercja?... Tibia jest grą którą można nazwać półkomercyjną - można grać nie płacąc ale można także grać płacąc z większymi możliwościami. Nikt nie jest zmuszany ani do płacenia ani do grania, więc komercji to tu nie ma żadnej.
Ale co do reszty to się z tobą zgadzam. Knight powinien grać łatwo jak do tej pory ale wolno expić, pallowi się gra trudniej dlatego powinien szybciej expić niż knight a sorce i druidzi powinni expić najszybciej ale w dodatku najtrudniej. No ale skoro w dzisiejszych czasach różnica między profesjami zmieniła się na tyle, że knight to czołg który jest niezniszczalny i niszczy wszystkie mury, a sorc to zaledwie samochodzik rebeliantów z CKM'em na tyłach to ja dziękuję... a w tym wszystkim paladyn to snajper na dachu budynku który zaraz się zawali po wystrzale czołgu i zgniecie na miazgę samochód z ckmem... (ten budynek).... - taka metafora mała.