Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darcik_ridaow
komu utrudnikl chyba sorcow i drutow, Sorry ale 63 palladyn sobie power boltami BEZ WASTA Z MOZLIWOSCIĄ DEDA DA rade na forst dragon. Niech mu zejdzie nawet 20 power boltow co daje nam 120gp ?
Sorc taki jak ja 72ms z 60 mlv na zabicie forsta musi zmarnowac hum 1-2bp mf ? to jest 1.1k-2.2k. I nie mow ze mamy trenic magic llv bo mi sie zygac chece. Trenic mlv to ja se moge do 30 mlv. Potem?
przykladowo : 3sd = 1% mlv, 300sd=100%, 300sd = 15bp sd
do robienia bp sd bez pacc potrzeba 8h co daje nam na wibcie z 60 na 61 mlv 120h <nie mowiac o soul pointas ktore trzeba uzuppelnic> z paccin zajmuje to okolo 60h. Wybacz ale avansowanie z 60 na 61 dist nie wynosci 120h, i spokojnie mozna robic to na facc arena.
A jeszcze jedno jak ktos powie ze se możemy runy sprzedac << po upie jedyne runy ktore sa kupowane to uhy  Reszte i tak uzywaja sami sorce, ktore sa retried lub robia sobie je sami, bo teraz runami juz calkowicie sie nie oplaca expic. Więc next raz zastanów sie co piszesz. Nie chodzi oto ze pall i knight expia szybcien odemnie. Niech sobie expia 1kk razy szybciej, Ale niech maja 1kk x wiecej waste, a nie dosyc ze expia szybciej to jest sa zawsze na +. Z samych gp zwroci im sie za power bolty
|
Mówisz tak jakby paladyn miał nieśmiertelność i tylko atakował z wyborem dowolnym broni. Po 1 na frost dragona który ma bodajrze 1,8k hp pall na przeciętnych skilach (80-85) potrzebóje około 15 power boltów... nawet jeśli by było 20 power boltów to i tak to nie jest 120gp tylko 100gp (1 pb = 5gp x 20 = 100 matematyk widze z ciebie niezły) + około 2-3 exura vita... (zależnie od lvla, sytuacji itp ale tak przyjmuje to jest jednak konieczność manasowania się, chyba że ktoś wpadnie na genialny pomysł i będzie czekał za manną... (ironia rox). Co do loota z frostów jest taki jak z dli więc nie powiedział bym, że tak zaraz musi się zwracać.