Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n
Posluchaj mnie mala kurwo. Debilem byl ten kto po porodzie nie wyjebal cie na smietnik. Dziwko pk to nieodlaczny element gry bez ktorego tibia bylaby gownem. No i huj z tego ze ktos zabija cie bez powodu jak ci sie to nie podoba to wy*******aj na non pvp albo tez go zabij. Pk nie jest powodem do dumy tak jak kazde osiagniecie w tibi ale nie jest tez powodem do wstydu. A i jeszcze jedno szmato pierdolona to wcale nie jest klamstwo zreszta nie chcesz wierzyc to nie wierz gowno mnie twoja wiara obchodzi bo jest ona tyle samo warta co twoja dupa- do wziecia za p legi i steel helmeta.
Ps: Huj ci w pysk.
Edit:
Pps: Jak to jest byc nieudacznikiem?
|
Omfg jak piana na tym durnym pysku

Nie napinaj się tak bo ci skóra popęka.
I no właśnie jak to być nieudacznikiem który nie potrafi nawet podyskutować na poziomie i jak tylko ktoś go zaczepi to zaczyna bluzgać.A i to bez żadnej finezji i fantazji.
Powiem ci to w twoim języku.
Jesteś pierdolonym we wszystkie otwory za ramkę szlugów, lachociągowatym skakańcem który tylko w takich gierkach świruje wira - pierwszorzędny materiał na ****a z szerokim gardłem i wyślizganym kakao.
Właśnie takie cioty na*******ane w rl przez wszystkich dookoła odreagowują w Tibii swoje stresy, tu mogą oni komuś dopierdolic a nie dostac w pizdę i dlatego tak im się to podoba.Normalny człowiek pójdzie czasem na pianę z kumplami i da komuś w ryj (albo sam dostanie

), a takie jebane wyskrobki z nadwagą i denkami od coli na nosie, z cipą rozpłaszczoną na monitorze uwielbiają kogoś pognębić w gierce.
I vice versa - wielkiego chuja wykładam na to co z siebie wydusisz na temat paymentu - i tak będziesz płacił i lizał napletek Nargoriela żeby żeby dalej grać.
Teraz za*******aj po słownik i szukaj pomysów na odpowiedź(chyba że zajęty jesteś zbieraniem kasy dla Tengu, frajerze krzywdzony przez festów)