Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2007, 22:42   #216
Rafqq
Guest

Domyślny

Dobra skończyło się -.- Czas sie wyżyć i przedstawić brutalną prawde.
1. Czy podczas expienia, Facc Druid nie jest żeczywiście gorszą wersją Sorca?? Cipsoft o tym nie pomyślał dają najlepsze czary druida na PACC. Jedyną żeczą którą różni sie Facc druid od Facc Sorca to to ze Druid może robić różne śmieciowate runy, w sumie to tylko uhy sie przydają;/ ale sorc może sobie je kupić a Druid sobie nie kupi Exevo Mort Hur'a w runie ;/
2. Nie wiem czy to jest ok ale najt i pall moga sobie all day skilowac, a druid/sorc ma wprowadzone ograniczenie na AFK (Soul) i to zmniejsza możliwości Sorców/Druidów.
3. Te wykreśiki pokazują linie ale to chodzi chyba o 100+ lvl. Bo 11 lvl pall (skile około 35) bije więcej niż ja z tempesta i pomagałem koledze nabić kilka lvl'i na Dwarfach Guardach (to było z 9 do 11 lvl'a) A więc te kreski (na wykresie) na lvl'ach do 70 to sie w ogóle nie zbliżą do siebie ;/ (Cipsoft myślał właśnie o tym aby wyrównać szanse najtów i magów na 100+ lvl'u ale nie pomyślał że koszem tego jest chaos w mniejszych lvl'ach. A przecież 100+ jest dużo mniej niż dwócyfrowych lvl'ów)
4. Nie wiem jak kto widzi te wykresy ale linie na kartce nic nie udowodnią. Jakoś te linie się zbliżyły do siebie to ciekawe dlaczego wszyscy nagle chcą grać palami (dziwne nie??) w końcu pall z dobrymi skilami (dist nabija sie duzo szybciej niz m lvl) bije na 15 lvl'u około 100 w potwory,(mój kumpel na 25 lvl'u i 70 dist bił po 150-200 z royal sperów w dwarfy guardy) a więc te obrażenia sie mniej więcej pokryją z tymi ktore 15 sorc zadaje z różdżki , która ma mniejszy zasięg i bije po 25 a na dodatek żywioł może nie siadać na wszystko (tytaj użyłem sargazmu)

Ależ nie zapominajmy o kosztach... palladyn idąc na exp na guardy (25-40 lvl) traci tylko troche gp (15 gp za jeden royal spear) + kilka uhów i expią lepiej niż sorc/druid, któży biorą na exp 2 bp manasów (które zejdzie po 3h) + runki.

Morał:
Palladyn/Knight expią lepiej, szybciej i wydają mniej kasy na runki i manasy
Druid/Sorc expią wolniej, gorzej i więcej kasy wydają na manasy i runy

Palladyn/Knight mogą skilować cały dzień a Druid/ Sorc zrobi ą max 2 Bp jakiś run i Koniec soula ;/ (a soul nie odrasta tak szybko)

FAcc druid jest gorszą wersją Facc sorca ;/

Tekst może troche pogmatfany, ale jest to szczera prawda, którą poznałem grając Druidem (teraz 41 lvl). Jak ktoś ma zastżeżenia pisać. A w końcu jak ktoś się będzie czepiać tego że tu pisze o FAcc to odrazu mówie : "dobrą zabawe którą chce abyśmy mieli nie musi być płatną zabawą :/