Ta, ja mam tez postac knighta na 20 lvlu... Nie gadaj ze chcesz tyle cap, hp itp bo patrzac obiektywnie masz DUZO wiecej hp niz ja. Ja mam 365 hp i 95 many czyli moge uzyc exure 3x (srednio dodaje 20hp[3mlvl]) czyli tak patrzac moge uzyc 425 hp. Ty masz 245 życia i 395 many. CZaren instense healing, zadając srednio na 20 mlvlu +73hp i zuzywajac na kazdym 40, mozesz go uzyc 9 razy i dodac 657hp + twoje hp (245) czyli masz lacznie 882hp. Ponad 2x wiecej. W dodatku ja na tym mlvlu nie moge uzywac uhow, a ty jak najbardziej. Jedyny plus jest taki, ze ja mam na 60skillu z bronią od 25 lvla best hit 125 i srednie hity 70-80, przy twoich 32 z wop'a. Ja jednak musze przy dobrym potworze go troche lurowac, w sytuacji gdy (np huncone przeze mnie berserkery zadadza critical hita dochadzacego do 160 (k set crown shield c helmet skille def 60) musze zwiewac, gdy jeszcze raz traci mi takiego hita mam reda a wtedy juz mnie na ewno dobije. Ihow sie zupelnie nie opyla kupowac, nie topie sie w kasie (mialem w depo 7k +10k z deserta stad itemy) wy mozecie sie ihnac/uhnac, a ja co, mam rzucic marna exure dodajaca 15hp? buhahaha. A nie mowiac o utamo vita...
Ostatnio edytowany przez cat_cay - 02-08-2007 o 23:56.
|