Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paffelek
Przeleciałem wszystkie strony, nawet nie czytając wszystkich postów. Skończyłem na 12 stronie bo zacząłem myśleć jak te wszystkie nubki które prześcigają się w dążeniu do tego by jego zdanie było na wierzchu i cały czas podają te same przykłady z tym że zmieniają ilość expa na /h i lvl kogoś kto wbija ten exp. Ja nic nie mówię ale jedni umieją grać inni potrafią tylko walić w F1,F2,F3 i tak na zmianę. Jak to powiedział Adams, większość "płaczków" nie ma nawet wystarczająco dużego levela żeby odczuć te zmiany. I tak i tak rewolucji do zimy nie będzie więc skończcie... Tibia.com napisała tego newsa chyba tylko po to żeby te wszystkie kłótnie zebrały się w jednym temacie, aby nie było spamu w różnych działach na forum. I dobrze, ja napisałem po raz trzeci co myślę i skończę odwiedzać ten temat bo złość mnie bierze, że nie można wam przemówić do rozsądku. Wszystko.
|
I tu chodzi o to, że ma low lvl jest problem bo taki pall teraz...ah Zobacz na przykładzie gracza Adam Kiepski(RP) w ponad miesiąc 60lvl a druid/sorc nie da rady wybić takiego lvl w miesiąc.
Niech zrobią tak różczki walą hity np. masz 50mlvl to średni hit wynosi coś około 100 masz 90mlvl hit wynosi średnio około 180 (tylko tu byłby problem jak ktoś ma 1-10mlvl,ale na to też byłby sposób), a i zasięg niech zwiększą i wtedy też będzie można wybić druidem/sorcem 60lvl w miesiąc.
Przecież z wszystkich gier w jakie grałem to coś podobnego do druida/sorca zawsze wali z różczki, a nie z run itp. tzn. runy też mogą zostać, ale nie będą już tak ważne jak wadny/rody.
P.S
Może przedstawię ten pomysł cipsoftowi

kto wiem może przyjmą go, ale lekko poprawią.
Napiszcie co o tym myślicie, ale nie teksty typu Wyjdź i nie wracaj uzasadnijcie dlaczego tak i dlaczego nie.