Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sck
zawsze jak ktos cos u was zjebie to wymyslacie historyjki. bylo was 7-8 osob wiecej i s*******aliscie. tana pada to zawsze kick, sowqu znoobil to spingowany. chociaz raz przyznajcie ze spierdolil sprawe, i to wcale nie pierwszy raz bo z tego co slyszalem na mostku vdl raz dal popis tez. nie wiem dokladnie jak bylo, wiec nie bede rozgrzebywal.
|
kozak z ciebie gosciu! widzisz taki jestes mastah na forum ze walczysz tym swoim najtkiem w wojnie a tak naprawde nic nie znaczyles nie znaczysz i nic znaczyl nie bedziesz. jestes zwyklym przydupasem VU, myslisz ze uda wam sie teraz? jestes w bledzie bede sie smial do bolu jak bedziesz tu wszystkich blagal o payment. Niby tez jestes taki war fighter a najwazniejszych akcji nie znasz z tego war a sie wymadrzasz jakbys na minimum 20% wojen na nebuli walczyl. N/c na takiego frajera. pozdro bez odbioru
tam do kogos co sie smial ze mnie jebli z 2 serwrow--> jak chcesz byc przy wladzy musisz ryzykowac ja mialem 2x okazje i mi nie wyszlo nie placze z tego powodu, a jezeli capparo by jesczze istnial to bym wam pomogl ze wzgledu na kilku friendow zreszta.... bez odbioru GL