Pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie bez czytania całego temtu...
Cytuj:
Rycerz: O mój boże! Jestem dwa razy lepszy niż byłem! I hej, spójrz na tego maga -wskazuje palcem na maga-
Mag: O mój boże! Niewiarygodne! Jestem o połowę słabszy niż byłem! I na dodatek, spójrzcie na rycerzy -wskazuje palcem na najbliższego rycerza-
Głos z tyłu sali: Hmm, no cóż, ale magowie NADAL są ponad dwa razy silniejsi niż rycerze, czyż nie?
|
Jestem druidem, lvl 41 mlvl 52, mój best z visa to 132.
Żeby wbić 52 mlvl trzeba afkować dobry miesiąc BEZ PRZERWY! Na promocji oczywiście...
Cytuj:
Mana needed from Magic Level 0 (+0%) to Magic Level 52: 2,256,576
Time to regenerate
------------------
Time needed to regenerate @ 2 mana per 2 sec (promoted): 26d 2h 49m 36s
Time needed to regenerate @ 2 mana per 3 sec (unpromoted): 39d 4h 14m 24s
|
Statystycznie knight skille 80/80 wbija w
Cytuj:
Tempo estimado para avançar de 10 para 80 em melee skill:
289 horas e 12 minutos.
|
13 dni po przeliczeniu... również bez przwrwy, oczywiście na bocie. Dajmy... 20 dni żeby to wbić.
Knight z tymi skillami na lvlu 20 kosi dragi i wklada im hity po 150, na lvlu 41 kosi dragi na samej exurze... wynosi krocie w loocie bo ma dużo capa i pewnie nawet nie chce mu się robić lootbagów.
Ja jako sorc dokładam do manasów, z czego 50% idzie na samo leczenie (ostatecznie można expić na rotach...). CipSoft nigdy nie grał w tibię chyba =(
Podsumowanie: sorc 41 lvl na jako takim mlvlu hity 80-130 co sekunde, przy lagach 50% hitów nie trafione.
Knight 41 lvl przy zajebistych skillach (porównując czas wbijania) hity ~100-250, za darmo, tylko zbierać loot.
-------
Cytuj:
Twój kumpel bił na skilu 70 po 150-200 w guardy z rsów?? OMG to niesamowite!! Jak ja bym chciał takie hity mieć na skilu 81... prawda best hita mam 270+ z magicznego speara w draga, czasami wchodzą hity ponad 200, ale bez przesady średnią hitów mam może około 100... no ale skoro jest tak jak mówisz to świetnie, muszę kilka razy paść żeby mieć 70 skila i takie hity będę walił! Patrzcie ludzie uczą się całe życie... (ale wielka iroooonia).
|
Cytuj:
Porównujesz hity paladyna ze skilami 70 ze swoimi hitami z wand?... wandy to tylko taki maluteńki dodatek dla sorców, który spowodował masowe klonowanie się nobów z magicznymi profesjami którymi bardzo łatwo się expiło. Prawdziwą bronią sorców i drutów są runy - hmm lub sd. Natomiast prawdziwą bronią pallów - po update - są royal speary bo każdy ich używa. Teraz porównaj sobie swoje hity z hmm z naszymi z royal spearów. Ah no i zapomniał bym! Royal speary można dostać tylko na pacc, więc to gorsza sytuacja niż sorców którzy mają bez problemów na faccu hmmy i mogą sobie je sami robić. Nawet sd mogą robić na faccu, a taki paladyn może robić power bolta tylko na faccu i to od 59 lvla za kosmiczną ilość manny.
|
to dziwne, ja jak się bawiłem palkiem kumpla lvl 45 skill 72 to z royalów hity siadały średnio 150.... może powinieneś kupić te rsy z ankh, może są lepsze jakieś?? o.O
Co do porównywania hitów z royala, a z hmm'a... to są w miarę porównywalne. Z HMM'a mam pewność, że zawalę za te 110, tyle, że wykładam na to niezdrowe pieniądze, które nigdy się nie zwrócą, czego o palku nie można powiedzieć...