Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcer_Pips
Paladyn jest stworzony do tego żeby uciekać a nie walczyć w zwarciu, poco mam iść w miejsce dla kiny jak chodzę w miejsca dla palka czyli ucieczki, gsy narazie mi starczą. Głupie masz podejście >.< wiadomo że tu by się nie zwróciło dlatego tam nie idę rzel.
|
Nie głupie tylko proste. Pall musi chodzić tam, gdzie mu się opłaci. Na miejsca gdzie ma dużo przestrzeni i na potwory, które go nie dogonią, lub atakują dość słabo z magii aby nadążyć się leczyć. Taka kolej rzeczy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MisticLegend
Bullshit! Znowu polepsza palów. Mag nie wali prawie nic z ue i mu zjada 1200 many. Bez sensu...
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH no comment

Czapki z głów normalnie!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filipeck
to dziwne, ja jak się bawiłem palkiem kumpla lvl 45 skill 72 to z royalów hity siadały średnio 150.... może powinieneś kupić te rsy z ankh, może są lepsze jakieś?? o.O
Co do porównywania hitów z royala, a z hmm'a... to są w miarę porównywalne. Z HMM'a mam pewność, że zawalę za te 110, tyle, że wykładam na to niezdrowe pieniądze, które nigdy się nie zwrócą, czego o palku nie można powiedzieć...
|
Wątpie, żeby te z ankh były zepsze (żel.pe.el)... Przeliczając ja zabijam gsa na 12-10 hitów. No średnia to <130 na skilu 81...
Niezdrowe pieniądze które nigdy się nie zwrócą? Hmm... z tego co pamiętam przed update byś więcej nie walnął, a ceny są porównywalne więc... ty masz wand + hmm/exrori vis to wychodzi jednak trochę więcej niż z royal speara tym bardziej, że palem nie zawsze trafisz lub zadasz dobry hit...