Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2007, 01:25   #235
Xerionis_Family
Użytkownik Forum

Xerionis_Family's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP

Stan: Początkujący
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcer_Pips Pokaż post
Paladyn jest stworzony do tego żeby uciekać a nie walczyć w zwarciu, poco mam iść w miejsce dla kiny jak chodzę w miejsca dla palka czyli ucieczki, gsy narazie mi starczą. Głupie masz podejście >.< wiadomo że tu by się nie zwróciło dlatego tam nie idę rzel.
Nie głupie tylko proste. Pall musi chodzić tam, gdzie mu się opłaci. Na miejsca gdzie ma dużo przestrzeni i na potwory, które go nie dogonią, lub atakują dość słabo z magii aby nadążyć się leczyć. Taka kolej rzeczy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MisticLegend Pokaż post
Bullshit! Znowu polepsza palów. Mag nie wali prawie nic z ue i mu zjada 1200 many. Bez sensu...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH no comment Czapki z głów normalnie!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filipeck Pokaż post

to dziwne, ja jak się bawiłem palkiem kumpla lvl 45 skill 72 to z royalów hity siadały średnio 150.... może powinieneś kupić te rsy z ankh, może są lepsze jakieś?? o.O

Co do porównywania hitów z royala, a z hmm'a... to są w miarę porównywalne. Z HMM'a mam pewność, że zawalę za te 110, tyle, że wykładam na to niezdrowe pieniądze, które nigdy się nie zwrócą, czego o palku nie można powiedzieć...
Wątpie, żeby te z ankh były zepsze (żel.pe.el)... Przeliczając ja zabijam gsa na 12-10 hitów. No średnia to <130 na skilu 81...

Niezdrowe pieniądze które nigdy się nie zwrócą? Hmm... z tego co pamiętam przed update byś więcej nie walnął, a ceny są porównywalne więc... ty masz wand + hmm/exrori vis to wychodzi jednak trochę więcej niż z royal speara tym bardziej, że palem nie zawsze trafisz lub zadasz dobry hit...

[youtube]Mój kanał yt:

Xerionis_Family jest offline