Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2007, 01:32   #237
adams_killer
Użytkownik Forum

adams_killer's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Lubin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Saurax
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
Domyślny

@Xerionis_Family
P-bolty dla Pacc są!!!

Ech źle wam???
Patrzcie:
28+ sorc/druid może zabijąc dragi bez problemu korzystając z summonów. Wyżej juz tylko lepiej

28+ Knight ze skillem 60 (mało komu sie chce skillowac żeby mieć więcej na tym lvl) zedwie zabija draga, z ogromnym waste, ale ok, tak byc powinno!

28+ Pall ze skillem 60 juz spokojnie zabija draga bez problemu mając przy tym śrdnie waste.

Teraz co do szybkości expa ...
Sorcem/druidem expi się najszybciej, teraz czy z waste czy nie zależy od taktyki. Sorcem najszybciej można zabijać elitarne stworki solo.

Palem teraz expi sie znacznie wolniej niż sorcem, ponoszac jednak mniejsze koszty.

A teraz knight expi zdecydowanie wolniej i ponosi najmniejsze koszty.

To jednak sa tylko stwierdzenia ogólne, ponieważ wszystko zależy od taktyki, ja musze stwierdzić ze mogę expic szybciej od takiego sorca na moim lvl. Na 44 lvl ze skillem 73 nie pójde na nic lepszego jak dragi i wastujac uhy (oj przy odrobinie szczęścia może sie cofnąć) nie jestem w stanie żadnym absolutnie sposobem (nawet sypiąc na okrągło z exori) expić tak szybko jak sorc z SD.
Pomijając koszty sorc expił jak widać i dalej expi najszybciej a knight najwolniej. Więc w czym problem? Cipsoft zrobił świetny update .