Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2007, 01:48   #240
Tyszeq
Użytkownik Forum

Tyszeq's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Problem ^.^

Hum, jakis ponad miesiac temu (najbardziej widoczne na facc arenie:F), przewazaly nooby - magowie. Druidow tez bylo sporo, ale jak ktos tam madrze(wedlug mnie)wyzej napisal gra na faccu druidem nie byla porownywlna do gry magiem. Zreszta teraz to samo. Teraz jak sie logne do faccowego miasteczka widze noobow - pallow, rycerzy. Btw Cripsoft nic nie robil dla faccow to tak na marginesie. Tylko pacce ich "zywiciele"XD. Przed updatem praktycznie nikt nie robil palla. XD Moim zdaniem ta gra z update na update staje sie coraz gorsza i wiezcie mi nie tylko ja tak twierdze. Duzo hlvl'ow tez tak twierdzi. Uwazam ze wersja Tibia 7.6 byla najlepsza, wersja 7.92 tez byla nie zla(na pewno lepsza od aktualnej) Wyjasnienie : W Tibi 7.92 wprowadzono hotkeye, co moim zdaniem jest glupota. Jak teraz wyglada powiedzmy anihilator? Wtedy musiales "miec to cos" zeby sie wyUHac. Teraz naciskasz klawisz i po wszystkim. Nie mowiac juz o botach, ktorych uwywaja rowniez tutorzy.XD Wracaja do wersji 8.0. Niby wszystko fajnie, rycerze i palle sie ciesza. Co z magami, nie mowiac o drutach?:F UH daje duzo wiecej niz MF. Postacie magiczne wczesniej(przed update) zadawaly moze wieksze obrazenia, ale UH to nie MF. Moim zdaniem gra spada na psy.XD Dobra nvm, pewnie zaraz poleca komentarze : od postaci fizycznych - Ty debilu, a magicznych - dobrze gada. XDDDD Elo !

Ostatnio edytowany przez Tyszeq - 03-08-2007 o 01:50.
Tyszeq jest offline