Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2007, 02:48   #242
elysiaforever
Użytkownik Forum

elysiaforever's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family Pokaż post
Teraz trochę się zastanów, przeczytaj to co napiszę, i znowu się zastanów.

Trenowanie mlvla sorcem/drutem to nie jest robienie run - to jest używanie czarów które nie zabierają souli i można ich używać do znudzenia. Kiedy magiczne profesje robią runy to jest już podwójny zyk - mlvl (skilowanie) + niezły zarobiek.

Teraz pewnie możesz powiedzieć, że jednak oni potrzebują na trenowanie fooda. I to prawda, ale taki paladyn potrzeboje speary i kamienie, fooda również żeby trenować mlvl do używania run. Taki knight na początku też musi porobić trochę mlvl aby mógł używać uh itd... tak więc najtrudniej się skiluje paladynem bo trzeba często uzupełniać food i amunicję, knight nie potrzebuje amunicji a fooda weźmie więcej dzięki udźwigowi i temu że nie musi mieć ammo, a taki sorc/druid to stoją przed depo i trenują więc nie ma problemu.

Następnym razem zanim powiesz że magowie potrzebują souli do trenowania to się zastanów... i powtarzaj ten proces do momentu gdy sobie przypomnisz moje słowa: trenowanie mlvla to nie robienie run!

Twój kumpel bił na skilu 70 po 150-200 w guardy z rsów?? OMG to niesamowite!! Jak ja bym chciał takie hity mieć na skilu 81... prawda best hita mam 270+ z magicznego speara w draga, czasami wchodzą hity ponad 200, ale bez przesady średnią hitów mam może około 100... no ale skoro jest tak jak mówisz to świetnie, muszę kilka razy paść żeby mieć 70 skila i takie hity będę walił! Patrzcie ludzie uczą się całe życie... (ale wielka iroooonia).

Porównujesz hity paladyna ze skilami 70 ze swoimi hitami z wand?... wandy to tylko taki maluteńki dodatek dla sorców, który spowodował masowe klonowanie się nobów z magicznymi profesjami którymi bardzo łatwo się expiło. Prawdziwą bronią sorców i drutów są runy - hmm lub sd. Natomiast prawdziwą bronią pallów - po update - są royal speary bo każdy ich używa. Teraz porównaj sobie swoje hity z hmm z naszymi z royal spearów. Ah no i zapomniał bym! Royal speary można dostać tylko na pacc, więc to gorsza sytuacja niż sorców którzy mają bez problemów na faccu hmmy i mogą sobie je sami robić. Nawet sd mogą robić na faccu, a taki paladyn może robić power bolta tylko na faccu i to od 59 lvla za kosmiczną ilość manny.

Chcesz się bawić to się BAW! Ciesz się, że w ogóle możesz pograć w fajne mmorpg i za to nie płacić. Nie dość, że nic sam nie wnosisz tylko zajmujesz za free miejsce na serwie to jeszcze czegoś żądasz? No proszę cię bez przesady!...

Tak więc proszę cię przemyśl to.

P.S. Pewnego razu policjant powiedział: Myślę więc jestem!... i zniknął...
patrze na tego debila i jest mi go po prostu zal... ty w pizdzie byles i gowno wiesz... jak dla mnie to tibia 7.6 byla najbardziej zbalansowana profesja. TYLE.

Siema typy jestem graczem pierwszej ligi
Posługuję się rapem zatem nie na migi
grzeję jak słońce latem i dziewczyny w dół staniki
Lecę nad Missisipi mam nawyki takie
elysiaforever jest offline