Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2007, 14:15   #260
Finch
Użytkownik Forum

Finch's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce

Stan: Niegrający
Finch ma numer GG 3884618
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lupa'Aziro Pokaż post
Ze stylu twoje wypowiedzi mogę wnioskować tylko tyle że albo masz poważne problemy z samookreśleniem siebie albo po prostu jest bardzo ale naprawdę bardzo sfrustrowanym człowiekiem, no ale to tak tylko na marginesie. Aha nazywając mnie "dzieckiem" bardzo mi pochlebiasz i powiem Ci że bardzo bym chciał moc nadal nim być.

Co do twoje oblerzywego podejścia do mojej wypowiedzi i do zarzutów jakie przedstawiłeś z chęcią odpowiem ci na twoje pytania i mam nadzieje że dzięki temu staniesz się lepszym człowiekiem.

Nowe tereny jak zawsze są łakomym kąskiem na graczy i one też najbardziej nadają oczywistego korytu grze. Balans postaci jaki sie rozpoczął wraz z wprowadzenie wand 'ów oraz zmian dotyczących magii spontanicznej (czy nie runów) spowodował z aktywizował magów którzy w końcu mogli czerpać całymi garściami z dobrodziejstwa Tibi. Ostatni "up" jest kontynuacją balansowania postaci i jak wiadomo przynius on zmiany w grze dotyczące rycerzy i paladynów no i również magów (która to zamiana stała się "ością w gardle" wielu graczy). Jeżeli uważasz że te zmiany nie wychodzą grze na dobre to jesteś w wielkim błędzie gdyż liczba graczy roście nie maleje i sama zabawa stała sie ciekawsza dzięki wprowadzonych w tym "up" nowych czarów jak i nowych możliwości prowadzenia walki z potworami.
Co RPG to nie będę się z tobą spierał czy to jest winna CIP ze ludzie stracili zapała do poszukiwań i rozgryzania zagadek bo prawda jest tak że to sami gracze wybrali taką drogę.
Ty sam rzucając banałami w stylu "językiem beho, sekretem excaliburga/ magiclongsworda," pokazujesz tylko że jesteś jednych z tych którzy maja dużo do powiedzenia nie wiedzą nic no ale to już twoja sprawa...

Lupa

Przykro mi ale muszę znowu uzyć określenia dziecko.
Więc przeczytaj to co teraz napiszę.
Rośnie liczba graczy, którzy w 90% są noobami gdyż zaczęli grać tylko z powodu tego, że knight/ pall ma łatwiej.
Co do rpg to cipy doprowadzają do jego zanikania poprzez questy dla dzieci neo któr znają w małym stopniu angielski i przez to że daja profesjom coraz to łatwiejsze granie przez co stawiają tylko na lvl tych graczy. Poprzez ułatwienie niemal kazdy gracz zaczął expic i tylko expić uzywajac tych j*****ch spoilerów opisujących wykonanie całych questów.
A co do tego co wiem na temat danych mitów, legend i zagadek to moja sprawa i przynajmniej moge się pochwalić jakąś pracą nie polegajacą tylko na nabijaniu lvla.

A teraz idz może na dwór, BYE.

Finch jest offline