Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lupa'Aziro
Ze stylu twoje wypowiedzi mogę wnioskować tylko tyle że albo masz poważne problemy z samookreśleniem siebie albo po prostu jest bardzo ale naprawdę bardzo sfrustrowanym człowiekiem, no ale to tak tylko na marginesie. Aha nazywając mnie "dzieckiem" bardzo mi pochlebiasz i powiem Ci że bardzo bym chciał moc nadal nim być.
Co do twoje oblerzywego podejścia do mojej wypowiedzi i do zarzutów jakie przedstawiłeś z chęcią odpowiem ci na twoje pytania i mam nadzieje że dzięki temu staniesz się lepszym człowiekiem.
Nowe tereny jak zawsze są łakomym kąskiem na graczy i one też najbardziej nadają oczywistego korytu grze. Balans postaci jaki sie rozpoczął wraz z wprowadzenie wand 'ów oraz zmian dotyczących magii spontanicznej (czy nie runów) spowodował z aktywizował magów którzy w końcu mogli czerpać całymi garściami z dobrodziejstwa Tibi. Ostatni "up" jest kontynuacją balansowania postaci i jak wiadomo przynius on zmiany w grze dotyczące rycerzy i paladynów no i również magów (która to zamiana stała się "ością w gardle" wielu graczy). Jeżeli uważasz że te zmiany nie wychodzą grze na dobre to jesteś w wielkim błędzie gdyż liczba graczy roście nie maleje i sama zabawa stała sie ciekawsza dzięki wprowadzonych w tym "up" nowych czarów jak i nowych możliwości prowadzenia walki z potworami.
Co RPG to nie będę się z tobą spierał czy to jest winna CIP ze ludzie stracili zapała do poszukiwań i rozgryzania zagadek bo prawda jest tak że to sami gracze wybrali taką drogę.
Ty sam rzucając banałami w stylu "językiem beho, sekretem excaliburga/ magiclongsworda," pokazujesz tylko że jesteś jednych z tych którzy maja dużo do powiedzenia nie wiedzą nic no ale to już twoja sprawa...
Lupa
|
Przykro mi ale muszę znowu uzyć określenia dziecko.
Więc przeczytaj to co teraz napiszę.
Rośnie liczba graczy, którzy w 90% są noobami gdyż zaczęli grać tylko z powodu tego, że knight/ pall ma łatwiej.
Co do rpg to cipy doprowadzają do jego zanikania poprzez questy dla dzieci neo któr znają w małym stopniu angielski i przez to że daja profesjom coraz to łatwiejsze granie przez co stawiają tylko na lvl tych graczy. Poprzez ułatwienie niemal kazdy gracz zaczął expic i tylko expić uzywajac tych j*****ch spoilerów opisujących wykonanie całych questów.
A co do tego co wiem na temat danych mitów, legend i zagadek to moja sprawa i przynajmniej moge się pochwalić jakąś pracą nie polegajacą tylko na nabijaniu lvla.
A teraz idz może na dwór, BYE.