Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paweltoja
MU online to szajs graficzny, ta gra to nowość na rynku, nie grałeś to nie komentuj.
|
Grałem, komentuje.
Rozumiesz co to znaczy "Jadąc tylko na questach dobiłem 30 lvl archerem i mi się znudziło."?
Sam nie wiem, ale tak było napisane w opisie postaci na allegro, gdy kupowałem tego chara.
@ Cabal
Expi się dość szybko, ale nudne jest "Idź do X i zabij 10 wilków", potem "Idź do Y i zbierz 10 skór niedźwiedzi", potem "Odwiedź pana A w X i spytaj o 'cośtam'.
Równie dobrze mogę powiedzieć, że w Tibii mam questa "Wyczyść 10x tego respa, wróć do miasta, selnij loota, kup runy" itd.
Może coś fajnego dla boterów.
Statystyki rosną w styly diablo tzn. 5 do rozdania co lvl, ale skille rosną wmiarę używania, więc wystarczy odpalić bota i jesteśmy kilka skilli do przodu.
Kolejnym fajnym rozwiązaniem jest to, że skille można dowolnie dobierać (kupować) i pakować w najgorsze full punktów, bo jak będzie jakiś lepszy, to można za minimalną cenę wycofać wszystkie punkty i znowu je rozdać w lepsze rzeczy.
Ogólnie gra friendly-idiot. Nie robiłem jeszcze takiego questa, który sprawiłby mi trudność. Są to questy w stylu "Stoisz przy drzwiach i z taktyką "pojedyncze wybijanie klientów stojąc pod drzwiami, zamiast walczyć 1 vs all"".
Może jedynie obrotowa kamera różni graficznie od Mu.
Mi się gra nie podoba, szczególnie że mam słabego neta i nie mogę zrobić żadnego combo, bo ten pasek się pojawia i odrazu znika, a koledzy mówią, że on się ładuje i tam trzeba w jakiś odcinek trafić. No niestety nie udało mi się jeszcze ani razu nic zrobić.