Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2007, 15:14   #11
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paweltoja Pokaż post
MU online to szajs graficzny, ta gra to nowość na rynku, nie grałeś to nie komentuj.
Grałem, komentuje.

Rozumiesz co to znaczy "Jadąc tylko na questach dobiłem 30 lvl archerem i mi się znudziło."?
Sam nie wiem, ale tak było napisane w opisie postaci na allegro, gdy kupowałem tego chara.

@ Cabal

Expi się dość szybko, ale nudne jest "Idź do X i zabij 10 wilków", potem "Idź do Y i zbierz 10 skór niedźwiedzi", potem "Odwiedź pana A w X i spytaj o 'cośtam'.
Równie dobrze mogę powiedzieć, że w Tibii mam questa "Wyczyść 10x tego respa, wróć do miasta, selnij loota, kup runy" itd.

Może coś fajnego dla boterów.
Statystyki rosną w styly diablo tzn. 5 do rozdania co lvl, ale skille rosną wmiarę używania, więc wystarczy odpalić bota i jesteśmy kilka skilli do przodu.
Kolejnym fajnym rozwiązaniem jest to, że skille można dowolnie dobierać (kupować) i pakować w najgorsze full punktów, bo jak będzie jakiś lepszy, to można za minimalną cenę wycofać wszystkie punkty i znowu je rozdać w lepsze rzeczy.

Ogólnie gra friendly-idiot. Nie robiłem jeszcze takiego questa, który sprawiłby mi trudność. Są to questy w stylu "Stoisz przy drzwiach i z taktyką "pojedyncze wybijanie klientów stojąc pod drzwiami, zamiast walczyć 1 vs all"".
Może jedynie obrotowa kamera różni graficznie od Mu.

Mi się gra nie podoba, szczególnie że mam słabego neta i nie mogę zrobić żadnego combo, bo ten pasek się pojawia i odrazu znika, a koledzy mówią, że on się ładuje i tam trzeba w jakiś odcinek trafić. No niestety nie udało mi się jeszcze ani razu nic zrobić.
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem