Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drexado
Wszystkich członków the ruthless seven, chyba nawet Morgarotha [wiadomo, że czasami występuje na Goromie], należy szukać w PoI, jeśli ma się szczęśice [albo pech], to można na nich trafić... pewnie po zniszczeniu KM, schowali się w podziemiach... a może ktoś z KM przetrwał i cipy zrobiły go jako npc, i może opowie nam jak to było  czyste przypuszczenia i fantazja moja 
|
Nie, Mogarotha nie należy szukać w poi. Mogaroth jest przeciwnikiem The ruthelss seven. [WIKI]Morgaroth[/WIKI] krzyczy, że jest członkiem [WIKI]Triangle of Terror[/WIKI] cytuję: I AM MORGAROTH, LORD OF THE TRIANGLE... AND YOU ARE LOST!".
Km to nie npc. [CHAR]Knightmare[/CHAR] to Customer support
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek
@Erikhra
Skąd wiesz o tym sekrecie?
|
Wiesz zbieram wszystkie informacje o The [WIKI]ruthelss Seven[/WIKI]. Narazie wiem tylko tyle. Po za tym widziałam filmik na poi z Vemoirem. Widziałam jak zabijali [WIKI]Infernatil[/WIKI] na test server, jego średnie hity wynosiły 2000+. No cóż Pumin... KM mówił o nim, tak samo [WIKI]Lurgi[/WIKI] mieszkającego w Thais. Gdy zapytasz go o "ruthelss seven" Wymieni całą siódemkę. Bazir, tak jak mówiłam. Czasami pojawia się na DCQ, Patrz mój post wcześniej. Tafariel z moich informacji wynika, że to żona [WIKI]Apocalypse[/WIKI]'y. Skoro już przy nim jesteśmy to b ył gdzieś ss na forum jak został on strapowany przez gm'ów na Ank (Apocalypse). Ashfalo tak samo jak członek TRS wyżej. Pokazał się na [WIKI]Darama[/WIKI]'ie w Darashi. Przywołał 9 [WIKI]ghoul[/WIKI]i które nieźle trapowały playera. Sam nie walczył wręcz, uciekał.
Triangle of terror:
Członkowie:
*[WIKI]Morgaroth[/WIKI], Intrygant
Nie pracuje sam, gdyż terror sieją za niego jego słudzy. Czasami jednak wkracza w nasz świat by nasycić się strachem stworzonym przez Trójcę.
* [WIKI]Ghazbaran[/WIKI], Władca Ostrzy
Jego przydomek nie jest przypadkowy. Uwielbia walkę prawie tak bardzo jak ból i śmierć, które przynosi.
* [WIKI]Zoralurk[/WIKI], Demon o Tysiącu Twarzy
Krążą pogłoski, że wędruje on po naszym świecie, zatruwając ciała i myśli wszystkich napotkanych. To player wciela się w demona (to moje przypuszczenia)
Character Information
Name: Zoralurk
Sex: male
Profession: Knight
Level: 7
World: Chimera
Residence:
Darashia
Last login: Jul 05 2007, 07:38:16 CEST
Account Status:
Free Account
Ekhm...