Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 0lik
Cóż, skoro rodząc się i wychowując się tu, jeszcze nie nauczyłeś się języka ojczystego nie śmiem wątpić w poziom twej inteligencji. A teraz idź i pochwal się pozostałym 38 518 241 Polakom, że umiesz polski, kto wie może nobla dostaniesz! Gdybym był twoim rodzicem, byłbym niezmiernie dumny mając takiego mądrego syna!
Swoją drogą Joim miał prawo się zdenerwować, skoro niezidentyfikowany obiekt wyrzucił mu bezpodstawnie lootbaga do "whater" i na dodatek nie umie wysłowić się w języku angielskim, który jak dobrze wiemy jest oficjalny w Tibii. Miał prawo nazwać go zacofanym. Nikt nie jest doskonały i nie każdy wymiata angielskim jak dziecko mające za rodziców Polke i Anglika, ale słowniki i translatory są ogólno dostępne...
Wracając do Jovere'xik'a, tacy ludzie z takim podejściem ukazują nasz naród w taki, a nie inny sposób obcokrajowcom, czy to w Tibii, czy w prawdziwym życiu. Nie dziwne więc, że mają nas za zacofany naród.
|
Swoją drogą to Olik powinien się nauczyć czytać, tak jak Pan PizzaFast, bo jak pisałem to nie ja uczestniczyłem w tym.
"skoro niezidentyfikowany obiekt wyrzucił mu bezpodstawnie lootbaga do "whater"" Nie, niezidentyfikowany obiekt tylko osoba która go zabiła i nie był to lootbag tylko backpack z kasą.
Cytuj:
Cóż, skoro rodząc się i wychowując się tu, jeszcze nie nauczyłeś się języka ojczystego nie śmiem wątpić w poziom twej inteligencji. A teraz idź i pochwal się pozostałym 38 518 241 Polakom, że umiesz polski, kto wie może nobla dostaniesz! Gdybym był twoim rodzicem, byłbym niezmiernie dumny mając takiego mądrego syna!
|
W tym zdaniu się chyba pomyliłeś bo sam sobie zaprzeczasz.
And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit
Bitch
Ostatnio edytowany przez Jovere'xik - 03-08-2007 o 19:27.
|