Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family
Heh a ja w tym czasie napisze następnego posta zamiast pić piwo.
1. Czytane ze zrozumieniem rox. Za każdym razem mówię, że sorc i druid są za słabi, i że źle jest że pall jest słabszy od knighta, który jest o wiele wiele za silny.
2. Grasz dłużej niż ja? hmm... skoro tak twierdzisz... a nawet jeśli to twoi IQ powoduje, że mimo tego czasu który spędziłeś przed tą grą nie rozumiesz nic, albo cię uwsteczniło i żyjesz tylko tibią.
3. Miślisz że skoro się pochwalisz że idziesz na piwo to wyrobisz sobie wizerunek dorosłego - bardzo dziecinne podejście, przecież piwo to nic takiego więc po co to w ogóle napisałeś?
4. Graj sobie kim chcesz i kiedy chcesz. Poprostu ja jestem w stanie powiedzieć tylko jedno - tylko dzieci i nooby grają tą profesją, która jest akurat najsilniejsza i zmieniają postacie z każdym updatem. "nie szleś" na łatwiznę? To na co? W sumie mnie to nie interesuje, bo jako dorosły wiem, że to gra tylko dla zabawy i przyjemności.
5. Nigdzie nie płaczę, że pall jest za słaby tylko mówię jaka jest prawda. Popatrz troche realistycznie i spróbuj się zastanowić nad systemem tej gry - myślenie nie boli.
6. Żeby było lepiej to trzeba działać i rozmawiać - szukać lepszych i nowych rozwiązań. Skoro tego nie wiesz to nie mamy o czym rozmawiać panie "jestem doświadczony i dorosły a wy nie".
7. W zasadzie to ani czytanie ani myślenie nie boli - tak myślę, więc poczytaj trochę wstecz to może zrozumiesz conieco z tego co tutaj piszę.
|
Kiedy zobaczylem ten post to widzialem odrazu 10 stron nowych postow wiec niechcialo mi sie ich czytac bo sie spiesze i odpisze tylko na niego.
Napisalem ze ide na piwo bo jest to forum publiczne i moge pisac tutaj co mi sie podoba. I nie wydaje mi sie ze jestes taki bardzo dorosly. A jezeli naprawde jestes to chyba jestes uposledzony. Nie wyobrazam sobie kolesia hmm 25-30 lat ? (ta osoba jest mniewiecej dorosla, nie mylic z pelnoletnia) ktory sprawdza forum co 5 minut i odpisuje na kazdy post ... no life plz ? to chyba Ciebie tibia wlasnie uwstecznila, ja se wole isc na piwo z kolegami niz siedziec i sprawdzac forum co 5 minut, panie "my pall is sux help me ;/"
over and out