Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kozi_leus
Poziom dyskusji = żenada . A więc tak , o co Cipy piszą to żal du"e ściska . Te liczby to z kosmosu chyba mają . Mając 175 Ed to nie wiem gdzie ja mogę wyciągnąć 200 k + przy maxymalnym pg a oni gadają o 600 na h ? Teraz nawet high level mag nie ma miejsca gdzie mógłby zarobić . Nawet wrls które były kiedyś kopalnią kasy teraz się nie zwracają powód --> czas bicia się wydłużył , używamy prawie 2 razy więcej many (bicie+ częstsze leczenie). Czyli wracamy do tego co było kiedyś : 5 h robienia run , 2 h huncenia dla osób które nie mają kasy . A texty noobów którzy piszą , że jeżeli mag zostanie ulepszony w next up to bedzie koniec knajta to nie będe komentował . Cóż knajt zawsze był kopalnią kasy ale teraz to kasy ma chyba aż za dużo . Pozdrawiam rozsądnych graczy ;p
Na koniec powiem , że mag przed upem był za bardzo dobry , ale czy wyrównywanie postaci ma polegać na ulepszaniu innych profesji a pogarszanie magów . Bo teraz knajty i palki mają ogromną przewagę nad nami. Bo jak kiedyś zrobiło się dużo high lvl magów to teraz zrobi się w pizdu knajtow i palkow . Niestety pewnie 80 % z tych nowych high leveli to będą nupki echh . HAIL TIBIA 7.6
|
A próbowałeś z sd na demonach ? oni tam wyraźnie napisali że ci sie nie zwróci i że będziesz na - ale będziesz mieć te 600k expa czytaj ze zrozumieniem tam nie ma mowy o tym że coś sie zwróci ;p