Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Modus
Kiedy zobaczylem ten post to widzialem odrazu 10 stron nowych postow wiec niechcialo mi sie ich czytac bo sie spiesze i odpisze tylko na niego.
Napisalem ze ide na piwo bo jest to forum publiczne i moge pisac tutaj co mi sie podoba. I nie wydaje mi sie ze jestes taki bardzo dorosly. A jezeli naprawde jestes to chyba jestes uposledzony. Nie wyobrazam sobie kolesia hmm 25-30 lat ? (ta osoba jest mniewiecej dorosla, nie mylic z pelnoletnia) ktory sprawdza forum co 5 minut i odpisuje na kazdy post ... no life plz ? to chyba Ciebie tibia wlasnie uwstecznila, ja se wole isc na piwo z kolegami niz siedziec i sprawdzac forum co 5 minut, panie "my pall is sux help me ;/"
over and out
|
hmm... zacznijmy od tego, że mimo to że forum jest publiczne obowiązują pewnie zasady - pisze się na dany temat.
sprawdza forum co 5 minut?... mówisz tak jak bym siedział na forum 24h na dobę i sprawdzał co 5 minut każdego posta... lepiej sprawdź ile w ogule postów napisałem odkąd jestem na tym forum.
A ty skoro tak ci się podoba granie knightem krytykujesz tych, którzy trzeźwo i realnie patrzą na to co się dzieje w tej grze z każdym updatem.
A skoro tak odbierasz słowo dorosły, to może zrozumiesz słowo dojrzały? No i może to bardziej pasuje nawet.
P.S. zobacz na swoje foty z linka który masz w opisie i sam sobie odpowiedz na pewnie pytania...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcer_Pips
No właśnie pal chodzi w miejsca gdzie ma pole do ucieczki i tam expi co równa się z zerem waste 
|
W tym sęk, że takich miejsc ze świeczką szukać... oczywiście w porównaniu do knighta który może expić niemalże na terenie całej tibii...
No a jak by nie było, to jeszcze gorzej mają sorce/druidzi, którzy zawsze muszą na ślepo inwestować w exp, nie wiedząc czy im się poszczęści i zwróci czy nie. Jak by nie było, to nawet jak się poszczęści to dzisiaj są takie ceny, że ciężko o dobre zaplecze finansowe... chociaż skoro ludzi stać na addony itp (w końcu bardzo wiele osób je ma a są drogie) to dlaczego nie mają tej kasy inwestować w exp...