Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2007, 02:12   #12
Dandrag
Użytkownik Forum

Dandrag's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

A ja tam wróciłem na Xerene po rocznej przerwie i jakoś na razie nie narzekam. Co prawda nie siedze cały dzień więc może dużo mnie omija. Nie rozumiem niektórych ludzi, skoro wiadomo, że ktoś z większym poziomem was wyrzuca ze spawna to czemu nadal tam próbujecie expić np. następnego dnia ? Świat został ostatnio tak rozbudowany, że chyba na prawdę nie macie pojęcia ile teraz miejsca jest do zdobywania doświadczenia.

Poszedłem dzisiaj na lodowe wyspy zobaczyć co się święci. Zrobiłem kilka questów bo nie wszędzie można się od razu dostać. Minęły ze 3-4 godziny i co się okazało? Przez cały ten czas spotkałem może ze 3 osóby i do tego tylko w mieście. Zamiast siedzieć na znanych czy jak kto woli "popularnych" miejscówkach, niech poszuka czegoś innego gdzie nie ma ludzi. Nie mówcie mi że to niemożliwe bo nie uwierze..

Co do wojny, to nie mam pojęcia o co chodzi, kto z kim walczy i o co. Jak nie rzucasz sie w oczy, nie przeszkadzasz nikomu, idziesz czasem na ustępstwa, żyjesz w harmonii z przyrodą () i grasz bo sprawia Ci to przyjemność to nie widze żadnego problemu. Konflikty zaczynają się wtedy kiedy ktoś zaczyna unosić się honorem dla byle głupstwa. Zamiast używać konkretnych argumentów, polskiego słownictwa i do tego dołączyć elementy negocjacji..niektórzy zachowują się jak małe dzieci którym zabrano lizaka..

Jeszcze inni traktują tą gre jako drugą stronę swojego życia..dla tych którzy zapomnieli przypominam, że to nadal tylko wirtualna rzeczywistość ma sprawiać przyjemność a nie podnosić ciśnienie

No to chyba na tyle jeżeli chodzi o mnie Jak coś sie w najliższym czasie wydarzy co by sie dalo skomentować to będziemy dalej prowadzić dyskusję
Pozdrawiam
Dandrag jest offline   Odpowiedz z Cytatem