Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2007, 11:28   #14
Viltherius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski

Stan: Niegrający
Imię: Viltherius
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk
myslisz ze od tak sobie mozesz dostac vdl (venore dragon lair)? po drugie po co Tobie na takim lvlu taki spawn? Przez ostatnie dni nawet osoby z Tengu mialy problem z dostaniem VDL poniewaz okupowaly go na zmiane 2 osoby - Malice Morales i Arcemon (dzisiaj 3,5mln expa na erig.net ;o)
Ja pretęsji nie ma o to że nie mogę poexpic na d lair tylko że za samo wejście wejście można zgniac Chociaż nie zawsze tak jest. Wczoraj miałem cyclopolis 2,3,4 poziom wpada Actient Santana (nie wiem czy dobrze nick napisałem z pamięci pisze;p) zapytał się ile będe tu jeszcze expił i sam poszedł na -1 gdzie exp jest ... Widac nie wszyscy tak PA'ują (pałują).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk
PS. jeszcze niedawno trzymałeś z Synergy a teraz nagle zrobił się z Ciebie taki świętoszek?
Hmm Czasy się zmieniają ludzie się zmieniają. Ja w sumie po wojnie czułem sie lekko wychu*** Bo Polacy mogli tą wojnę wygrac gdyby walczyli wszyscy. Wydaję mi się że rozpętali sobie tą wojne na pożegnanie z Xereną robiąc złudne nadzieję reszcie która załapała sobie tylko paymenty a chciała pomóc. Wiekszaśc zdecydowała o odejściu z serva przed wojna i prawie nie brała w niej udziału bedac w syn~ lub gildiach sojuszniczych
Teraz każdy chce życ .

Ostatnio edytowany przez Viltherius - 04-08-2007 o 11:32.
Viltherius jest offline   Odpowiedz z Cytatem