Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2007, 11:39   #2174
Rubeus_Venon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Poziom: 32
Rubeus_Venon ma numer GG 2787037
LOL Nie Macie Za Grosz Poczucia Humoru!

Ludzie! Przecież to co piszecie nie jest śmieszne (w większości, ale są fajne posty). Światy są pełne noobów!

Popatrzcie choćby na to:

Jest setki takich przykładów!

Mój kuzyn kupił sobie kilka K na allegro. (dodam, że miał 11 lvl). Kupił sobie za to crown legi. (Nie słabnijcie jeszcze, zaraz będzie najlepsze). Na drugi dzień poszedł sobie na draga (omg), padł (ja pi.... co za noob <rotfl>) i wyleciały mu oczywiście crown legi!!!

A stary wyga - Rubeus mówił, ostrzegał w swej przezorności tymi słowami:
Tylko dla dorosłych
Ukryty tekst:
Rubeus Venon: CO!!! CHPA CI DO KONCA k#### W DEKIEL P#####!!! K#### P####### CIE DO RESZRY K####!!! CO TY K#### JAKIS K#### ZACOFANY K#### JESTES!!!! CHYBA CI K#### MAć DO RESZTY ROZUM K#### MAC ODEBRALO!!!! J#### CI LADNIE!!! K#### JA PUZNIEJ NIE BEDE K#### SLUCHAL TWOJICH J###### NARZEKAŃ!!!!! ZEBYS K#### WIEDZIAL, ZE BEDE K#### PIERWSZY, PRZY TWOIM P##########, ZGNILYM, SMIERDZACYM DEADZIE K####! JA P####### NA k#### 11 LVLu NA DRAGA SOLO K####!! JESZCZE K#### Z CROWN LEGAMI !!! P######## CIE k#### OD GÓRY DO DOLU!!!!!!!

Kuzyn: Cicho siedx, sam jestes glupi!1

omg.....

Ostatnio edytowany przez Rubeus_Venon - 04-08-2007 o 15:57. Powód: Zapomniałem ocenzurować 1 w dialogu.
Rubeus_Venon jest offline   Odpowiedz z Cytatem