Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family
proszę cię nie zacofujmy się do poziomów ~30
|
Proszę Cię, używajmy na forum
języka polskiego. Dobrze?
Cytuj:
Co do waszej ilości hp to i tak macie go baardzo dużo... w porównaniu z ilością many (sorce i druidzi expią na mana shield). Porównaj sobie dane: sorc/druid - 5 hp i 30 many = 35/ lvl. Knight 15 hp i 5 many(20), a paladyn 10hp i 15 many (25)
|
Mała sugestia: zanim zaczniesz się kompromitować,
spróbuj dowiedzieć się jak naprawdę gra/ekspi się magiem. Mag musi unikać używania m-shielda jak zarazy i to z 2 powodów: 1- koszty (duże!), 2- marnowanie many, która jest potrzebna do walki (vis). Oczywiście,
są miejsca/potwory gdzie użycie m-shielda jest konieczne ale w normalnej praktyce to poprostu aberracja.
Cytuj:
Heh szkoda słów! Sorc 100+ wytraca około 20 sd na demka (oh co za strata przecież przed update było o wiele mniej!) a taki paladyn musi latać hohoho albo i dłużej atakując demka z hitami średnio 150~ (powiedzmy że ench spearami będzie nawet 180) co wychodzi około 54 hiy na demka (rox ponad 2x dłużej).
|
Masz rację, to potworna dysproporcja... Mag zabija demona, zużywając runy warte ~5k, dwukrotnie szybciej niż "biedny" paladyn, którego amunicja kosztuje... ~75gp (o ile aż 5 włóczni sie złamie). Rzeczywiście, szkoda słów...
Cytuj:
To że 100+ expią z sd to nie jest moje twierdzenie, tylko sama prawda. Jeśli mysisz inaczej, to znaczy że nie masz zielonego pojęcia o tej grze...
|
Mam 113 level. Nie ekspię z SD. Nie mam pojęcia o grze? No proszę, człowiek całe życie dowiaduje się o sobie czegoś nowego...