Cytuj:
Skoro uważasz, że Tibia jest głupią grą
|
Ależ ja nigdzie nie napisalem ze tak uwazam! Tibia to gra która ma bardzo fajna mapkę i grafikę.
Cytuj:
to po co ci dobra postać, bo nadal tego nie rozumiem?
|
Po to zeby pozwiedzac chocby demone. (już dawno tam byłem, to tylko taki przykład) Powodzenia w dostaniu sie tam na 1-60 lvlu. Chęc zwiedzenia i poznaniu calej mapy to jedyna rzecz ktora mnie trzyma przy tibii.
Cytuj:
Nie chcesz grać, to nie graj, nikt ci nie każe.
|
W jakim sensie grac? Expic nie chce bo to jest nudne. Pozostale aspekty gry takie jak (trening pomijam bo mozna grac knightem i palkiem tym bardziej bez treningu) zwiedzanie mapki, robienie questow, solowanie potworków, zabijanie potworow z kumplami dla zabawy (nie mylic z huntami dla kasy ktore sa zalosnie nudne) i pvp sa ciekawe i chetnie biore w nich udzial. Ale zeby wziac udzial to najpierw musze miec sporo bp mf/boltów/uhów a to samo sie nie zdobędzie. Dlatego używam w tym celu bota bo ręcznie mi sie nie chce wykonywać nudnych czynności.
Cytuj:
Nie dotarło do ciebie, że może ktoś nie chce mieć dużego lvla i tylko szpanować, ale może chce też pograć?
|
Nie dotarło do ciebie że tibia jest taka dziwna grą że jak chcesz pograć to musisz mieć przede wszystkim nie umiejetności a lvl i kase? Te rzeczy zdobywa sie wraz z uplywem czasu, wykonujac wiele razy nudne czynnosci. Po to sa boty zeby je zastapic i umozliwic graczowi pelna radosc z gry kiedy siada przed tibią.
Cytuj:
Nie gram w tibie,bo pożerała mi czas.Gdybym miał zacząć znowu grać,to tylko i wyłącznie dla pkowania.A po co miałbym marnowac czas,który mógłbym spożytkowac w inny,ciekawszy sposób niż expienie postacią,która się tak czy siak zmarnuje ?
Ustawiłbym bota,poczekał,aż postać będzie gotowa i wyruszyłbym na polowanie.
|
Oto wlasciwe podejscie do gry. Nic dodac, nic ujac. Genialne to ujałeś. Masz u mnie wielki plus.

Gdyby na tym forum mozna bylo reputki dawac to ty bys juz na pewno ode mnie dostal