Kiedy wy w końcu zrozumiecie , przed uptade w dalekiej przeszłości pall musiał duużo kasy wydawać na te biedne arrowsy i bolty... CZasem nawet mi sie nie zwracało i byłem na minusie... Na dłuższy hunt potrzeba było wydać troche kasy załóżmy na bolty : czyli gdzies okolo za 1k boltów = mniej więcej 4k (nie pamiętam ceny bolta

) + bp uh 2,5k (Conajmniej!) i bp manasów (Conajmniej!) wychodziło jakieś 2k , wynika to że za wszystko zapłaciło by sie około 8,5k , było duże prawdopodobiestwo ze pall może paść na potworkach (mały def z łukiem/kuszą ) Jeżeli loot sie nie zwróci to jest duża strata (1 bolt , 1 użycie) przy uptadzie 7.6 (chyba

) pall był zraniony ponieważ Speary zaczeły znikać , przy trenieniu , niedość że zapłacić za speary (w moim przypadku ponad 10k za jakieś 3-6 Skilla dista..) + Podnoszenie spearów ...Teraz gdy nareszcie pallka podnieśli połowa , narzeka że jest on za mocny , jak miał kiepskiego defa , to spoko jest super, knight miał nad nim przewage (jeżeli o szybkość to nie moja sprawa jak ktoś niema bohów

) teraz pallkowie nareszcie sie doczekali tańszego expienia + tarcza , Knighci przecież biedni nie są , dostali sporo nowych broni , które łatwo zdobyć na arenie , nowe mocniejsze czary... Więc wszystko chyba jest wyrównane...A i najważniejsze Pall i knighci otrzymali potężne hity więc ani tu ani tu nikt nie jest zraniony ...