Chyba nie zrozumiales.
Cytuj:
ty widzisz co ty piszesz? od kiedy to czlowieka ocenia sie tylko na podstawie tego czy był notowany czy nie?
|
Nie czy byl notowany tylko jak postepuje.
Cytuj:
Idac twoim tokiem myslenia (patrz up) to boter jest frajerem ktory grac nie umie, a nie bynajmniej wartosciowym graczem (bo przeciez lamie prawo nie? czyli oceniam go jako gracza na podstwie zgodnosci jego czynow z prawem gry)
|
Jeszcze raz powtarzam ze mnie jako CZŁOWIEKA nie obowiązuje "tibia rules" a jedynie jako gracza. Nie mozna okreslac czlowieka po tym jak uczciwym jest graczem.
Cytuj:
ale obowiazuje cie jako gracza, wiec sie do niego stosuj albo nara
|
Do tej pory jakoś nikt się specjalnie nie pali do żegnania mnie, mimo iż używam wszelkiego rodzaju pomocy od niespełna 3 lat to nie zostalem jeszcze zlapany. Nie wiem czy wiecej w tym mojej zaslugi czy radzej nieudolnosci gm'ow ale fakt faktem karalnosc jest dosc niska.
Cytuj:
Jezeli twierdzisz ze ten kto jest zmuszony pracowac na etacie jest lekko mowiac glupi, to zycze ci zebys w przyszlosci zbankurotwal na tej swojej "dzialanosci gospodarczej" i ci brakowalo pieniedzy tak zebys nie mial co do garnka wlozyc >.> bo zachowujesz sie jak rozpieszczony bachor ktory mysli ze jest sprytniejszy niz jest i sie zachowuje jakby byl lepszy od innych
|
Nie mowie ze kazdy, ale wiekszosc na pewno. Wspominasz tu o ryzyku bankructwa a zapominasz ze dosc trudno jest znalezc dobrze platna prace. Jak ma mi ledwo co starczac na chleb to wole troszke zaryzykowac i czesc swoich pieniedzy przeznaczyc na prowadzenie dzialalnosci gospodarczej. Nie powinienes oceniac mojego zachowania bo juz wczesniej wykazales sie nie lada glupota porownujac boterow do zlodziei