Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2007, 22:52   #36
piotrek259
Guest

Domyślny

Cytuj:
O rly?
Chyba nie zrozumiales.
Cytuj:
ty widzisz co ty piszesz? od kiedy to czlowieka ocenia sie tylko na podstawie tego czy był notowany czy nie?
Nie czy byl notowany tylko jak postepuje.
Cytuj:
Idac twoim tokiem myslenia (patrz up) to boter jest frajerem ktory grac nie umie, a nie bynajmniej wartosciowym graczem (bo przeciez lamie prawo nie? czyli oceniam go jako gracza na podstwie zgodnosci jego czynow z prawem gry)
Jeszcze raz powtarzam ze mnie jako CZŁOWIEKA nie obowiązuje "tibia rules" a jedynie jako gracza. Nie mozna okreslac czlowieka po tym jak uczciwym jest graczem.
Cytuj:
ale obowiazuje cie jako gracza, wiec sie do niego stosuj albo nara
Do tej pory jakoś nikt się specjalnie nie pali do żegnania mnie, mimo iż używam wszelkiego rodzaju pomocy od niespełna 3 lat to nie zostalem jeszcze zlapany. Nie wiem czy wiecej w tym mojej zaslugi czy radzej nieudolnosci gm'ow ale fakt faktem karalnosc jest dosc niska.
Cytuj:
Jezeli twierdzisz ze ten kto jest zmuszony pracowac na etacie jest lekko mowiac glupi, to zycze ci zebys w przyszlosci zbankurotwal na tej swojej "dzialanosci gospodarczej" i ci brakowalo pieniedzy tak zebys nie mial co do garnka wlozyc >.> bo zachowujesz sie jak rozpieszczony bachor ktory mysli ze jest sprytniejszy niz jest i sie zachowuje jakby byl lepszy od innych
Nie mowie ze kazdy, ale wiekszosc na pewno. Wspominasz tu o ryzyku bankructwa a zapominasz ze dosc trudno jest znalezc dobrze platna prace. Jak ma mi ledwo co starczac na chleb to wole troszke zaryzykowac i czesc swoich pieniedzy przeznaczyc na prowadzenie dzialalnosci gospodarczej. Nie powinienes oceniac mojego zachowania bo juz wczesniej wykazales sie nie lada glupota porownujac boterow do zlodziei
  Odpowiedz z Cytatem