Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2007, 00:33   #107
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

W tibie nie grałem od pewnego czasu (dość długo) jak widze kolejny update i jak zwykle głosy krytyki. Prawda jest taka ze cokolwiek zrobi CiPsoft i tak będzie źle . Zmiana systemu czarów wprowadzenie wandów uhhh na serwach full sorców drutów noob pk - cieżko było ustrzec się przed chamskim zachowaniem innych. Później nowe tereny i "boot" - wtedy właśnie przestałem grać - bo... byłem sorcem moje pvp było hyhy śmiesznie słabe ale... fajnie jest wiedzieć że wszystko zależy od zręcznych palców zimnej krwi wyczucia opanowania i strategi a ten bot - zepsół dla mnie owy system gra stała się zbyt "blondynkowa" (nie obrażając przy tym płci pięknej posiadającej owy kolor włosów). Obecny update hmmm najgorzej jest jak coś się daje i zabiera a tak jest w tym przypadku. Postacie magiczne czują się oszukane i nie bez przyczyny . Tłumaczenia typu - wy mieliście lepiej teraz role się odmieniły - są śmieszne . Przy żadnym z updatów siła uderzeń knighta/pala nie została zmniejszona (nawet niszczone speary - to utrudnienie w skilowaniu a nie zmniejszenie dmg). Bawiono się systemem czarów i dodano wandy ale jak sorc do 60 lvl siedział na rotach to było ok ?? (idąc tokiem rozumowania większości Polaków - nie myśli się byśmy my mieli tak samo dużo jak inni ale by inni mieli tak mało jak my ). Zaleta postaci magicznych (bynajmniej przed tym updatem) to możliwość wygenerowania najwyższego że wszystkich profesji dmg (w tym ukłon w stronę sorca) - zmniejszając dmg po prostu "kastrujemy" postacie magiczne. Widać kosmetyczny zabieg cipsoftu (do tej pory najwięcej faców to knighci ) czyli dodanie nowych czrów dla knighta oczywiście dla pacc. Nie wiem czy ktoś tego nie zauważył ale sorc/drut od paru lat nie doczekał się nawet 1 nowego czaru a tu pach knight/pal dostaje ich parę aaaano przepraszam i sorc dostaje siakieś enhant staff czy cuś na wten styl . Wolałbym juz roty do 60lvl ale chociaż później sorc by wymiatał aniżeli grać kastratem wbijając 40lvl w 8 dni

Podsumowując jako iż nie gram w tibie i szczerze update jak update pogracie przyzwyczaicie się bo i tak gracie dla przyjaciół a nie dla cipsoftu. Powodzenia
jastr jest offline