Temat: Pokój
Zobacz pojedynczy post
stary 31-10-2004, 14:19   #1
Wadri
Użytkownik forum

Wadri's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2004

Wadri ma numer GG 9282741
Król Pokój

Siemka jestem nowy na forum i zle umnie z ortografiom więc niepatrzcie na to plz. Wkórza mnie to ze koles na 30 lvl zabije kolesia na 9lvl kurcze mocniejsi powinni pomagac slabszym niech zabijają kogos godnego walki. Jak bylem pierwszy raz na mainie to poprosilem kolesia o pomoc chcialem zeby mi pokazal okolice to on mnie zaprowadzil do jaskini i do skorpionów i zablokowal dziure a jak go puzniej spotkalem to powiedzial ze niewiedzial co tam jest ja mu niewierzylem a puzniej uslyszlaem od kolesia który przyszedl na maina ze jego tak samo zalatwil. wedlug mnie polak polakowi powinni pomagac a nie sie zabijac po tym zadzeniu drugi raz dalrm sie wrobic koles powiedzial ze da mi dobrą bron ale musi najpierw zdobyc i kazal mi zanim isc więc poszedlem uwierzylem mu i on mnie zaprowadzil do jaskini orków i mnie zabil bo byl magiem na 47lvl kurcze proponuje wszystkim polakom grającym w Tibie aby pomagali slabszym a niezabijali ich. Rozumiem jak ktos komus sie narazi ale przeciez tez nie trzeba zabijac mozna najpierw porozmawiac. jak chcesz zdobyc exp. i potrenowac skille to choc se orki albo na trole. mam byc szczery to chcialem kilka razy zabic pk! ale niezrobilem tego poniewaz pomyslalem ze jak chce "pokoju" to sam musze byc przyjazny dla innych. Pozdro for all
Wadri jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.