Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2007, 12:41   #362
Harth_Nir
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Imię: Harth Nir
Profesja: Sorcerer
Gildia: Social Club
Świat: Xerena
Poziom: 33
Skille: 10/22
Poziom mag.: 31
Harth_Nir ma numer GG 6930960
Domyślny

Zaraz, zaraz. Czyli z artykułu wynika że Cipsoft będzie dążyć do wyrównania tych kresek na wykresie przedstawiających exp knighta i sorca?

To by była już kompletna porażka, co z tego że sorc expi trochę szybciej, skoro wydaje fortunę na manasy, bo bez many sorc ani rusz, a taki knight expi praktycznie darmowo...A bez manasów sorc o wiele wolniej niż knight. Więc coś tu jest nie tak.

I tu nie chodzi o to że osłabili sorców (mam jak narazie 29 lvl więc przyznaje nie jestem aż taki doświadcznoy, ale w tibię gram 2 lata, po prostu miałem wiele charów o niskim lvl) ale że za bardzo wzmocniono knightów i palów względem druta i sorca. W walce pvp sorc albo druid o 20-25 lvl nie mają ŻADNYCH szans w walce z knightem/paladynem o tym samym lvlu ze skillami 55 (takie już ma prawie każy na tym lvlu.) Jedyna szansa na wygraną to zwastowanie wielkiej ilości gp na manasy i uhy/sd. Więc co to za sprawiedliwość, że pal pkuje kosztem kilkudzisięciu (koszt max 150gp) boltów, a sorc broni się pijąc ok. 10 manasów (550gp)...

Ostatnio edytowany przez Harth_Nir - 06-08-2007 o 12:43.
Harth_Nir jest offline