Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2007, 13:34   #23
Andezyt
Użytkownik Forum

Andezyt's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andezyt
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sparta
Świat: Danubia
Poziom: 112
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Oryginalnie napisane przez Andezyt:
Po pierwsze jak coś to Battle Mode a nie pz lock kretynie.

"LOL, a jaka jest, kurwa jego mac, roznica?"

Żałosny jesteś dzieciaku... widze że wytłumaczyli ci już niektórzy czym to się różni, ale pewnie i tak twój mały móżdżek tego nie przyjął do wiadomości

Oryginalnie napisane przez Andezyt:
Po drugie, jeżeli serwer nie otrzymuje od ciebie sygnału przez minute (bo wyłączyłeś clienta przez X, kickło cię bądź komputer sie zresetował) to automatycznie wyrzuca cię z gry NAWET JEśLI atakuję cię jakiś potwór i teoretycznie masz Battle Mode (mieczyki).

"a o czym ja pisze caly czas, popierdolu?"

spx: "idź na coś słabego i daj exit"
ograniczone dziecko oltun: "no bo skonczy ci sie pz lock, kretynie"

@oltun
Zrozumiałeś już że jesteś głupim człowiekiem i piszesz głupie bzdury? Jeżeli nie, to proponuje strzelić sobie w głowę i uwolnić od siebie społeczeństwo polskie.

"zaatakuje i atakuje = dwa czasowniki przeszle, niedokonane, o takim samym znaczeniu"

Z tym że jeden trwa pewien okres czasu (atakuje), a drugi trwa jedynie ułamek sekundy (zaatakuje). Więc jak widzisz, te pojęcia są zupełnie inne.

"jak dla mnie i dla WIEKSZOSCI ludzi te dwa slowa sa prawie identyczne"

Być może masz rację że dla większości te słowa oznaczają to samo, ale to tylko potwierdza moją teorię że większość to idioci.

A teraz odskocznia od tego niedorozwiniętego dzieciaka do pana Gr0sza , który napisał:
"OMG byla minuta teraz juz jest 5"

Aż pomyślałem "może rzeczywiście zmienili to w tym update" i postanowiłem to sprawdzić. Wyszło mi że postać znajomego została wyrzucona po dokładnie 60 sekundach od wyłączenia clienta przez Exit, pomimo tego że atakował ją Poison Spider.

Pozdrawia,
przekonany o tym że ludzka głupota jest nieograniczona,
Andezyt
Andezyt jest offline   Odpowiedz z Cytatem