Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andezyt
Żałosny jesteś dzieciaku... widze że wytłumaczyli ci już niektórzy czym to się różni, ale pewnie i tak twój mały móżdżek tego nie przyjął do wiadomości
|
zalozyciel tematu przyjal zalozenie ze pz lock = battle mode, nazywaj to sobie jak chcesz, ale chyba kazdy obeznany w tej grze wiedzial co mam na mysli piszac pz lock
btw. tlumaczyli to dopiero po tym jak napisalem ze nie ma roznicy, nie wiem, moze liczyles na edycje posta albo na to ze przeniose sie w czasie?
Cytuj:
Po drugie, jeżeli serwer nie otrzymuje od ciebie sygnału przez minute (bo wyłączyłeś clienta przez X, kickło cię bądź komputer sie zresetował) to automatycznie wyrzuca cię z gry NAWET JEśLI atakuję cię jakiś potwór i teoretycznie masz Battle Mode (mieczyki).
|
battle mode trwa minute po przerwaniu polaczenia z serwerem gdy cos cie atakuje
Cytuj:
Z tym że jeden trwa pewien okres czasu (atakuje), a drugi trwa jedynie ułamek sekundy (zaatakuje). Więc jak widzisz, te pojęcia są zupełnie inne.
|
jestes polakiem a nie wiesz ze:
'jesli cos cie zaatakuje'
NIE ROWNA SIE 'jesli cos cie zaatakowalo' ?
Cytuj:
Być może masz rację że dla większości te słowa oznaczają to samo, ale to tylko potwierdza moją teorię że większość to idioci.
|
przezywasz okres buntu? nie martw sie, zdecydowana wiekszosc dzieci przez to przechodzi
Cytuj:
ludzka głupota jest nieograniczona
|
a ty jestes tego zyjacym przykladem