Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oltun
zalozyciel tematu przyjal zalozenie ze pz lock = battle mode, nazywaj to sobie jak chcesz, ale chyba kazdy obeznany w tej grze wiedzial co mam na mysli piszac pz lock
|
Jeżeli założyciel tematu tak napisał to znaczy że należy popełniać za nim błąd? Gdyby napisał "muj" przez U to też byś tak pisał, bo każdy obeznany w języku polskim wie o co ci chodzi?
Cytuj:
battle mode trwa minute po przerwaniu polaczenia z serwerem gdy cos cie atakuje
|
No co ty nie powiesz... dlaczego powtarzasz to co napisałem przez 10 minutami? Zresztą dobrze, widzę że coś z tego zaczynasz wynosić
Cytuj:
jestes polakiem a nie wiesz ze:
'jesli cos cie zaatakuje' NIE ROWNA SIE 'jesli cos cie zaatakowalo' ?
|
Jesteś polakiem a nie umiesz czytać. Nie nie równa się, wiem to, wiedziałem i będę wiedział. Napisałem to również w poprzednim poście ponieważ
TY myślałeś(lol) że to to
SAMO.
Jeżeli coś mnie zaatakowało to nie oznacza że robi to dalej. Przykład dla bezmózga: "Wilk zaatakował mnie 5 minut temu ale mu uciekłem" Natomiast jeżeli coś mnie atakuje to znaczy że robi to w tym momencie. Przykład dla bezmózga: "Atakuje mnie wilk"
Ale po co ja to pisze, przecież i tak tego nie zrozumiesz...
Cytuj:
przezywasz okres buntu? nie martw sie, zdecydowana wiekszosc dzieci przez to przechodzi
|
Natomiast ty przeżywasz bardzo trudny okres zespołu downa. Nie martw się! Każdy jest inny!
Cytuj:
a ty jestes tego zyjacym przykladem
|
Żałosne.